Kuva: AOP

Nicole Kidmanin ja Tom Cruisen Connor-poika ei paistattele julkisuudessa - katso miltä hän näyttää nykyään

11.06.2021 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Cruisella ja Kidmanilla on kaksi yhteistä lasta.

Nicole Kidman, 53, ja Tom Cruise, 58, tapasivat toisensa vuonna 1990. Rakkaus näiden kahden välillä roihahti voimalla ja vain vuotta myöhemmin juhlittiin parin häitä. 

Pari oli naimisissa kaikkiaan 11 vuotta. Tuona aikana he adoptoivat yhdessä kaksi lasta. Isabellan, joka on nykyään 28-vuotias sekä Connorin, joka on 26. 

Isabella asuu Cosmopolitanin mukaan tätä nykyä Lontoossa miehensä kanssa ja työskentelee artistina. Connor sen sijaan viihtyy Floridassa. Ammatiltaan hän on Dj, mutta rakastaa kalastamista suuresti, mikä näkyy myös hänen jakamissaan Instagram-kuvissaan. 

Connor viettää elämää kaukana julkisuuden valokeilasta eivätkä hänen vanhempansakaan puhu suhteestaan lapsiinsa julkisuudessa. 

- Olen erittäin yksityinen kaiken sen kanssa. Suojelen noita suhteita. Sen tiedän, että antaisin elämäni lasteni puolesta, Kidman totesi eräässä haastattelussa vuonna 2018. 

Sekä Kidman että Cruise ovat saaneet avioliittonsa jälkeen lisää lapsia. Kidmanilla on kaksi lasta miehensä Keith Urbanin kanssa. Cruise sen sijaan Suri-tytär Katie Holmesin kanssa.

Muutaman kuvan Connorista pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Näyttelijä Nicole Kidman harmittelee roolia, johon ei koskaan hakenut: "En ollut tarpeeksi lahjakas"

Lue myös: Nicole Kidman on joutunut kohtaamaan läheisen kuoleman useasti - kertoo hakeutuneensa terapiaan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat