Kuva: AOP

Fast & Furious -tähti haluaisi Rihannan mukaan elokuvasarjaan - paljastaa syyn

20.06.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tyrese Gibson näyttelee suositussa elokuvasarjassa Roman Pearcea.

Fast & Furious -elokuvasarjan yhdeksäs osa julkaistaan pian. Elokuvia tähdittävä Tyrese Gibson, 42, kertoi tuoreessa Hollywood Life -julkaisun haastattelussa, että haluaisi Rihannan mukaan leffasarjaan.

Roman Pearce -hahmo on nimittäin Gibsonin mielestä ollut sinkku jo liian kauan ja Rihanna sopisi miehen mielestä erinomaisesti Romanin naisystäväksi.

- Roman on ollut sinkku jo aivan liian kaun ja jos joskus hahmo saa naisystävän, haluaisin, että se olisi Rihanna, Gibson kertoo.

- Ei ainoastaan sen takia, että Rihanna on seksikäs, vaan hänellä on myös Fast-naisen sielu. Hän on paha tyttö, riskien ottaja ja hänen koko karismansa sopisi erinomaisesti Fast-universumiin.

Tyrese Gibson. (kuva: All Over Press)

Fast & Furious 9 -elokuva julkaistaan 30. kesäkuuta ja se jatkaa aikaisempien Fast & Furious -elokuvien tarinaa. Ohjaajaksi on palannut Justin Lin, joka ohjasi sarjan osat 3-6.

Pääosissa nähdään Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren sekä Charlize Theron.

Lue myös: Vin Diesel sai Paul Walkerin tyttäreltä koskettavan kuvan - katso kaunis julkaisu

Lue myös: Tyrese Gibson sheivasi tyttöystävänsä alapään IG-Livessä, fanit järkyttyivät: 'Häpeän puolestanne'

Lue myös: Fast & Furious -elokuvia on tehty jo 20 vuotta - Vin Diesel paljastaa, miksi elokuvasarja päättyy

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat