Kuva: All Over Press

Tyrese Gibson sheivasi tyttöystävänsä alapään IG-Livessä, fanit järkyttyivät: 'Häpeän puolestanne'

30.04.2021 15:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

42-vuotias näyttelijä ja hänen tyttöystävänsä ovat seurustelleet noin kahden kuukauden ajan.

Muun muassa Hurjapäät -elokuvista tuttu näyttelijä Tyrese Gibson, 42, on hämmentänyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla, kun hän jakoi live-videota tyttöystävänsä Zelie Timothyn, 25, kanssa. Nähdyssä livessä Gibson sheivaa tyttöystävänsä alapään.

Live-lähetyksessä nähdään tilanne Timothyn kuvakulmasta. Prosessin alkuun 42-vuotias näyttelijä kertoi, että niksi parhaaseen lopputulokseen on levittää ensin sheivaamiseen tarkoitettua vaahtoa, johon sekoitetaan öljyä. 

Sheivaaminen ja sen kuvaaminen sosiaaliseen mediaan ovat herättäneet hämmennystä ja järkytystä 

"Olemme nyt päässeet siihen pisteeseen karanteenia, missä Tyrese sheivaa tyttöystävänsä alakerran Instagram Livessä. Kivaa ja täysin normaalia", eräs twiittaa.

Yksi Twitter-käyttäjä on tehnyt tarkkasilmäisen huomion näyttelijän vaatetuksesta.

"Tyrese oikeasti sheivasi tyttönsä alakerran Instagramissa ja järjesti Oscar-juhlien katseluillan samana iltana. Hän ei edes vaihtanut paitaansa."

Monet ovat myös ihmetelleet sitä, miksi Timothy antaa miehensä sheivata kriittiset paikkansa. Hän antoi suoran vastauksen Instagramin Tarinat -osiossaan.

"Käyn sokeroinnissa ja rakastan sitä, mutta minulla on myös mies, joka rakastaa sheivata minut. En saa siitä lainkaan sheivausjälkiä. Alakertani on kunnossa. Kiitos siitä, että huolehditte!" Timothy kommentoi.

Pari on seurustellut tiettävästi reilu kahden kuukauden ajan. Tyrese Gibson erosi vaimostaan Samantha Lee Gibsonista viime vuoden joulukuussa. Heillä on yksi yhteinen lapsi. Näyttelijällä on myös yksi lapsi, 13-vuotias Shayla Somer Gibson, ensimmäisen vaimonsa kanssa.

Lue myös: Mission Impossible 7 -elokuvan kohtaus suututti kyläläiset: 'Tom Cruise ei merkitse minulle mitään'

Lue myös: Justin Bieber lähetti Victoria Beckhamille liilat Crocsit - naiselta suorasukainen reaktio

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat