Kuva: Milena Raappana

Vesala näki vierestä ystäviensä ahdingon ja halusi tehdä voitavansa - "Sydämeni särkyi"

19.06.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vesala pärjäsi kohtuullisesti korona-aikana, mutta monet hänen läheisistään joutuivat todella kiperään paikkaan.

Paula  Vesala, 39, taiteilijanimeltään Vesala, on rakastettu laulaja, muusikko, sanoittaja ja näyttelijä. Nykyään menestyksekästä soolouraa tekevä Vesala tuli tunnetuksi PMMP-yhtyeen toisena laulusolistina.

Vesala julkaisi vastikään uuden soolokappaleen Kysy mua ulos, jonka taustalla on suloinen tarina.

- Tarkoitus oli tehdä iloista ja onnellista musiikkia. Taustalla on tarina kahdesta ujosta tyypistä, joista toinen uskaltaakin tehdä aloitteen, Vesala kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle.

- Kun kirjotin sanoja, niin luin samalla keskustelupalstoilta erilaisia vinkkejä, joita ihmiset ovat antaneet muille. Siellä oli todella ihania juttuja siihen, kuinka voi saada lopulta rohkeutta toisen lähestymiseen, muusikko jatkaa.

Koronapandemia perui Vesalan keikat, joten hänellä oli aikaa luoda uutta musiikkia ja nauttia perhe-elämästä.  Vesala kuitenkin näki vierestä ystäviensä ahdingon ja oli yksi niistä taiteilijoista, joka otti kovaäänisesti kantaa tapahtumatyöntekijöiden ahdinkoon.

- Olen yksi niistä etuoikeutetuista, jolla ei ole ollut suurta hätää. Olen kuitenkin puhunut muiden puolesta, sillä läheiset ystäväni ovat kärsineet kovasti tilanteesta. Kaikki näyttelijöistä ja artisteista taustajoukkoihin ovat joutuneet kovaan pulaan, Vesala pohtii.

- Olo siitä, että ei ole minkään arvoinen eikä pärjää taloudellisesti, on rankkaa. Sen lisäksi tulee vielä viestiä, että ei ole väliä, niin se särkee sydämen. Yritin jotain, sillä oli pakko, mutta en tiedä, oliko siitä hyötyä. 

Voit kuunnella koko jakson sunnuntaina Iskelmältä kello 13-16 tai jo nyt suoraan Podplay-palvelusta.

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Santeri Kinnunen muistaa hauskan palautteen Vintiöt-sarjasta - antajana oli Samuli Edelmannin isä

Lue myös: Paula Vesala otti kantaa tapahtumatyöntekijöiden ahdinkoon - "Kaikki meni hetkessä"

Lue myös: Henri Alén lahjoitti yli 2000 ruoka-annosta vähävaraisille - "Suomalaiset kaipaavat elämyksiä"

Kilpailut

Uusimmat