Kuva: AOP

Khloé Kardashian avautuu ulkonäöstään - kokee tulleensa syrjityksi siskojensa rinnalla

21.06.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kardashian sanoo, että hänen siskojaan on suosittu heidän ulkonäkönsä vuoksi.

Khloé Kardashian, 36, on puhunut ulkonäöstään Keeping up with the Kardashians -ohjelman jälkipuintihaastattelussa. Nainen kertoi Andy Cohenin haastattelussa, että hän oli itsevarma ulkonäöstään ennen kuin perheen elämää seuraavan tosi-tv-ohjelman esittäminen alkoi vuonna 2007. Nainen kokee, että hänet leimattiin mediassa ”rumaksi ja läskiksi” siskoksi muiden Kardashian-siskosten rinnalla.

- Kun ohjelma alkoi, olin hyvin itsevarma. Ensimmäisten tuotantokausien aikana minusta tuli epävarma, koska julkisuudessa liikkui tietynlaisia mielipiteitä minusta. Sitten sain taas itsevarmuuteni takaisin, mutta viime aikoina minusta on taas tullut epävarma. Se aaltoilee, Kardashian sanoi.

Kim, Kourtney ja Khloé Kardashian vuonna 2012 (kuva: AOP)

Cohen kysyi naiselta, onko hän kokenut, että hänen siskojaan Kimiä ja Kourtneyta on suosittu heidän ulkonäkönsä tähden.

- Kyllä, ehdottomasti. Teimme yhdessä monia kuvaussessioita, joihin he saivat lukuisia vaaterekkejä ja minulle annettiin vain kaksi tai kolme vaatetta. Monet stylistit sanoivat minulle, että ”älä huoli, olet kuitenkin vain taustalla”. Olin aina Kimin ja Kourtneyn takana. Suosiminen oli täysi fakta, ja se oli hyvin ilmeistä, Khloé Kardashian sanoi.

Khloé Kardashianin ulkonäkö on ollut monesti spekuloinnin kohteena, ja kauneusleikkaushuhut nostavat päätään aina silloin tällöin. Nainen myönsi haastattelussa, että hänelle on tehty yksi nenäleikkaus.

- Kaikki ihmettelevät, miksi en puhu tästä aiheesta. Kukaan ei ole koskaan kysynyt minulta. Olet ensimmäinen haastattelija, joka kysyy minulta nenästäni. On minulle toki injektiohoitoja tehty. Ei juurikaan Botoxia, koska se ei sovi minulle, Kardashian sanoi.

(kuva: AOP)

Lue myös: Khloé Kardashian sai vihamielisiä kommentteja ulkonäöstään - kertoi tärkeän muistutuksen somesta

Lue myös: Kenen Kardashian-klaanin jäsenen kanssa työskentely on kaikista vaikeinta? Kris Jenner paljastaa

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat