Kuva: AOP

Charlize Theron rakastaa Fast & Furious -rooliaan - varsin hyvästä syystä

22.06.2021 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Fast & Furious 9 ilmestyy Suomessa 30. kesäkuuta

Näyttelijä Charlize Theron, 45, näyttelee Fast & Furious -elokuvasarjassa Cipher-nimistä hakkeria.

Theron kertoi E! Live -ohjelman haastattelussa, että rakastaa rooliaan, sillä hän saa näytellä varsin räiskyvää persoonaa ja olla jotain sellaista, jota häneltä ei yleensä ole odotettu.

- Tämän leffasarjan maailma mahdollisti minulle rajojen rikkomisen. Cipher nimittäin mahdollistaa sen, että saan heittäytyä täysin hulluksi ja psykopaattiseksi. Yleensä tällaisia rooleja ei minulle tarjota, mutta olen taistellut monipuolisuuden eteen ja nyt olen saanut siitä kiitosta, Theron kertoi.

- Minusta viimeisimpien vuosien aikana tällaiset erikoisemmat naisroolit ovat saaneet vihdoinkin näkyvyyttä ja esimerkiksi Cipher on elokuvan keskiössä. Olen todella onnekas, että saan olla osa tätä muutosta, sillä asiat olivat hyvin eri tavalla kuin aloitin urani, näyttelijä jatkoi.

 Fast & Furious 9 ilmestyy Suomessa 30. kesäkuuta. Pääosissa nähdään Theronin lisäksi muun muassa Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang sekä Helen Mirren.

Lue myös: Voisiko Paul Walkerin tytär esiintyä Fast & Furious -leffoissa? Vin Dieseliltä salaperäinen vastaus

Lue myös: Fast & Furious -elokuvia on tehty jo 20 vuotta - Vin Diesel paljastaa, miksi elokuvasarja päättyy

Lue myös: Charlize Theron parodioi Kylie Jennerin selfietä - "Kumpi on kumpi?"

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat