Kuva: AOP

Jennifer Anistonilta tivattiin seksin harrastamisesta Frendit-kollegan kanssa: "Koska miksipä ei?"

25.06.2021 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Radiotoimittaja Howard Stern ei halua uskoa, että Anistonin ja David Schwimmerin välillä ei ollut mitään seksuaalista.

Kuukausi sitten julkaistussa Frendien erikoisjaksossa David Schwimmer, 54, ja Jennifer Aniston, 52, paljastivat, että he olivat kuvausten aikana ihastuneita toisiinsa. Kaksikko esitti sarjassa pariskuntaa, Rossia ja Rachelia, mutta tosielämän puolella ihastus ei edennyt romanssiin. Schwimmer ja Aniston sanoivat, että ihastus oli molemminpuolista mutta ajoitus ei missään kohtaa ollut sopiva kaksikon muiden parisuhteiden vuoksi.

Nyt tähän aiheeseen on palattu Howard Sternin keskusteluohjelmassa, jossa Aniston oli vieraana yhdessä Frendit-kollegoiden Courteney Coxin ja Lisa Kudrow’n kanssa. Stern haastoi Anistonia aiheesta ja sanoi uskovansa vakaasti, että tämän ja Schwimmerin välillä tapahtui jotain.

- Koska miksipä ei? Miksi ei harrastaa seksiä Schwimmerin kanssa? Stern kysyi.

Aniston pysyi kannassaan.

- Olimme parisuhteissa, eikä aika ollut koskaan oikea. Se ei olisi toiminut muutenkaan. Homman kauneus oli siinä, että pystyimme kanavoimaan aidot tunteemme Rossiin ja Racheliin, ja sen takia se ehkä resonoikin ihmisissä niin hyvin, Aniston sanoi.

Aniston vielä totesi, että samassa haastattelussa olleet Cox ja Kudrow voivat todistaa, että mitään ei tapahtunut. Cox totesi tähän, että nainen puhuu totta.

- Howard ei siltikään usko minua. Sanoisin kyllä ylpeydellä, että harrastin seksiä Schwimmerin kanssa, jos näin olisi käynyt. Mutta näin ei ole käynyt, Aniston sanoi.

Nainen vielä lisäsi, että kaksikko muhinoi tietenkin ohjelmassa, mutta ei koskaan kuvausten ulkopuolella.

Lue myös: Fanit innostuivat Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin halauskuvasta: "Jos molemmat ovat sinkkuja..."

Lue myös: Frendit-tähdet hoilaavat kimppakyydissä ikonista tunnuskappaletta - videolle ei voi olla nauramatta

Lähde: Yahoo

Kilpailut

Uusimmat