Kuva: AOP

Ewan McGregor ja naisystävä saivat salalapsen - uskottomuuskohu varjosti suhteen alkua

29.06.2021 13:15 - Iiro Myllymäki

Ewan McGregorin tytär Clara kertoi Instagramissa isänsä ja Mary Elizabeth Winsteadin lapsen syntymästä.

Näyttelijä Ewan McGregor, 50, on saanut lapsen yhdessä naisystävänsä Mary Elizabeth Winsteadin, 36, kanssa. Asia paljastui, kun McGregorin tytär Clara McGregor, 25, päivitti yhteiskuvan vastasyntyneen lapsen kanssa Instagramiin.

”Tervetuloa maailmaan, pikkuveli. Onnittelut isälleni ja Marylle - tämä on mitä parhain lahja”, Clara McGregor kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Päivityksen pääset näkemään alta tai tästä linkistä.

Myös Claran nuorempi sisko Esther, 19, on jakanut yhteiskuvan perheen uuden tulokkaan kanssa. Kuvatekstissä hän paljastaa, että lapsen nimi on Laurie. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lapsen syntymä oli yllätys, sillä McGregor ja Winstead eivät olleet kertoneet raskaudesta julkisesti eikä Winsteadia myöskään ollut kuvattu raskausmahan kanssa.

Mary Elizabeth Winstead (kuva: AOP)

Lapsi on Winsteadin ensimmäinen. McGregorilla on ennestään neljä tytärtä ex-vaimo Eve Mavrakisin kanssa. Pariskunta oli yhdessä yli 20 vuoden ajan, ja heidän liittonsa päättyi myrskyisissä merkeissä. McGregor ajautui uskottomuuskohun keskelle, kun hänen ja Winsteadin romanssista uutisoitiin vuonna 2017. Mies oli tuolloin vielä naimisissa Mavrakisin kanssa. McGregorin kerrottiin lähentyneen Fargo-sarjan näyttelijäkollegansa Mary Elizabeth Winsteadin kanssa, ja heidät kuvattiin suutelemassa syksyllä 2017. Mies haki avioeroa vuoden 2018 alussa. Winstead puolestaan oli hakenut avioeroa miehestään Riley Stearnsista keväällä 2017.

McGregorin ja Mavrakisin tytär Clara ei heti ottanut isänsä uutta suhdetta ilomielin vastaan. Nuoren naisen uutisoitiin kommentoineen Winsteadia loukkaavasti Instagramissa, missä hän eräässä kommentissa kutsui naista ”roskaksi”. Tuoreen Instagramin vauvakuvan perusteella voi päätellä, että kaksikon välit ovat sittemmin lämmenneet.

Lue myös: Koira puri Ewan McGregorin tytärtä kasvoihin, kiidätettiin ensiapuun - saapui sieltä suoraan punaiselle matolle

Lue myös: Ewan McGregor avautuu addiktiostaan - "En olisi voinut kuvitellakaan jääväni koukkuun"

Lähteet: People, ET Online

Kilpailut

Uusimmat