Kuva: All Over Press

Karanteeni oli liikaa näyttelijäpari Kristen Bellille ja Dax Shepardille: "Olimme toistemme kurkuissa kiinni"

29.06.2021 17:15 - Senja Rapila

Koronapandemian aiheuttama poikkeustila on ollut rankka kokemus lähes jokaiselle. Näyttelijä Kristen Bell myöntää, että kotiin eristäytyminen perheen ja kumppanin kanssa aiheutti kitkaa parisuhteeseen.

Näyttelijäpariskunta Kristen Bell, 40, ja Dax Shepard, 46, tunnetaan rehellisyydestään ja avoimuudestaan. Pari on kertonut avoimesti julkisuuteen erinäisiä asioita suhteestaan ja perhe-elämästään. Muun muassa Bell paljasti viime vuonna miehensä ratkenneen lääkkeiden väärinkäyttöön.

Nyt pari on puhunut suunsa puhtaaksi koronapandemian aiheuttamasta poikkeustilasta, joka on aiheuttanut itse kullekin päänsärkyä. Bell kertoo tuoreessa haastattelussa, että pandemian alkuvaiheessa omaehtoinen karanteeni neljän seinän sisällä aiheutti voimakkaita tuntemuksia ja kitkaa parisuhteeseen.

- Pandemian alussa olimme toistemme kurkuissa kiinni. Sitten kaikki ovet menivät kiinni ja jouduimme pysymään sisällä. Tajusimme, että meidän pitää hoitaa ärsytys jollain tavalla, hän kertoo.

Pariskunta huoltaa parisuhdettaan aktiivisesti parisuhdeterapiassa. Nyt parin terapeutti olikin ehdottanut ongelmaan ratkaisuksi sitä, että molemmat kävisivät yksittäin terapiaistunnolla purkamassa omia, henkilökohtaisia tuntemuksiaan.

- Hän ehdotti, että kävisimme terapiassa erikseen, jotta pystyisimme puhumaan paskaa toisistamme. Ja niin me kävimme. Ja se on ollut mahtavaa.

- Viimeisten kahden kuukauden aikana joka toinen viikko näen terapeuttiani Zoomin välityksellä ja valitan Daxista. Sitten hän kertoo minulle syyt sille, miksi minä olen väärässä. Ja sitten Dax tekee saman.

Bell ja Shepard ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta. Parilla on kaksi yhteistä lasta: Lincoln, 8, sekä Delta, 6.

Lue myös: Megan Fox antoi muistutuksen seksuaalisesta suuntautumisestaan - fanit innostuivat Pride-kuvasta

Lue myös: "Voitteko kuvitella?" - Scarlett Johansson paljastaa miehensä vetämän rajan vaimonsa auttamiselle

Lue myös: Jessica Chastain sekoitetaan jatkuvasti näyttelijäkollegaan - kyllästyi ja kuittasi terävästi somessa

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat