Kuva: Emmi Moilanen

Alina Voronkovan extreme-polttariyllätys meni mönkään: "Katsotaan joku toinen kerta"

29.06.2021 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ystävät olivat järjestäneet Voronkovalle yllätyksenä tandemhypyn, joka jouduttiin kuitenkin siirtämään syksylle.

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova, 26, juhli polttareitaan toissa viikonloppuna. Naisella on tulossa häät puolisonsa, jääkiekkoilija Joonas Hurrin, 30, kanssa. Voronkova jakoi iloisen kuvan polttareistaan Instagram-tilillään ja kuvaili viikonloppua ikimuistoiseksi.

Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Nyt Voronkova on kertonut polttareistaan Radio Novan Kesäaamu -ohjelman vieraana. Viikonlopun mittaiset polttarit käynnistyivät suurella yllätyksellä, joka ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Juhlia vietettiin sekä Kouvolassa että Helsingissä.

- Siellä oli kaikki mausteet, joita normipolttareihin tarvitaan ja vähän ekstraakin. Minun oli tarkoitus hypätä tandemhyppy. Sen takia minut kuljetettiin Kouvolaan. Ajoimme Kouvolaan, ja silmilläni oli side sen parin tunnin matkan ajan. Olin ihan pähkinöinä, että mitä nyt tapahtuu. Kun pääsen autosta pois ja side otetaan silmiltä, näen valtavan lentokentän, Voronkova sanoo Suvi Hartlinin ja Esko Eerikäisen haastattelussa.

Tässä kohtaa nainen luuli, että hänen on tarkoitus hypätä benjihyppy.

- Sitten minulle selvisi, että se on tandemhyppy ja herranjumala, koneesta pitää hypätä. Olin aivan pökäleet housussa, Voronkova sanoo.

Paikalla kävi kuitenkin niin kova tuuli, että tandemhyppyä ei voinut toteuttaa.

- Sovittiin, että katsotaan joku toinen kerta.

Hyppy on tarkoitus järjestää syyskuussa. Polttareita mentiin jatkamaan muun muassa Kouvolan ABC-huoltoasemalle, mistä Voronkova mainitsi myös Instagram-päivityksessään.

Polttareihin kuului myös twerk-tanssitunti. Voronkova naureskelee, että tätä saatetaan hyödyntää hääjuhlien tanssilattialla.

- Näytetään sitten pojille, mitä opeteltiin siellä, Voronkova sanoo nauraen.

Nainen ei halua kertoa tarkkaan, milloin häät pidetään. Tiedossa on maalaisromanttinen juhla. Kesällä 2019 kihlautunut pariskunta oli alun alkaenkin sopinut, että häät järjestetään vasta vuonna 2021, joten pahin korona-aika ei tullut sotkemaan suunnitelmia.

Radio Novan Kesäaamun lähetyksen parhaita paloja pääset kuuntelemaan tästä linkistä.

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Uusi radiojuontopari Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin suhdespekulaatioiden pyörteessä - kommentoivat nyt

Lue myös: Syntymäpäiväänsä juhliva Alina Voronkova julkaisi ihastuttavan kuvan - katso

Uusimmat