Kuva: AOP

Julkisuuden ikävät puolet tulivat Kate Bosworthille tutuksi karulla tavalla: "Halusin vain kadota"

30.06.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Paineet olivat nuorelle naiselle liikaa ja se vaikutti muun muassa hänen kehoonsa.

Muun muassa Hevoskuiskaaja- sekä Edelleen Alice -elokuvista tuttu Kate Bosworth, 38, on kertonut tuoreessa haastattelussa julkisuudesta ja sen mukanaan tuomista varjopuolista.

Bosworthin ura alkoi nuorella iällä. Kuuluisuus ja sen mukanaan tuomat lieveilmiöt olivat aluksi nuorelle naiselle vaikeita käsittää. Hän kertookin sopeutumisen uudenlaiseen elämään olleen todella vaikeaa.

- En tiennyt yhtään, kuinka käsitellä asiaa. En myöskään tiennyt, miten keskustella asiasta turvaverkon ja läheisteni kanssa, hän kertoi Ladies First With Laura Brown -podcastin haastattelussa.

- Julkisen silmän alla oleminen vaikutti siihen, että laihduin kovasti. Olin myös todella stressaantunut ja jos katsoo kuvia, joita minusta siihen aikaan otettiin, näytän niissä pakotetulta.

Bosworthin mukaan kesti aikansa ennen kuin hän osasi puhua kokemuksistaan ja ajatuksistaan. Kaikkea lykkäsi ajatus siitä, että hän on itse jollain tavalla syyllinen kaikkeen.

- Luulen, että moni julkisuudesta tuttu ajattelee asiaa tavalla; tämä on se tie, jonka sinä valitsit. Totu siihen.

Bosworthin mukaan hänen omat kokemuksensa ja saamansa julkinen kritiikki lisäsivät hänen empatiakykyään, ja hän kertookin kokevansa suurta empatiaa nykyajan nuoria näyttelijöitä kohtaan. 

- Halusin itse tuohon aikaan vain kadota. Vaikea kuvitella millaista tuo kaikki nyt on, kun löytyy sosiaalinen media ja esimerkiksi Instagram, joka tarjoaa meille kuvia, joissa nähdään saavuttamaton määrä täydellisyyttä. 

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren iho kerää ylistystä - esittelee ohjeet raikkaaseen meikkiin

Lue myös: Asuideoita vailla? Musta poolo ja hame toimivat aina - Kate Bosworth näyttää mallia

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat