Kuva: All Over Press

Saippuasarjatähti paljasti somevideolla enemmän kuin oli tarkoitus - fanit riehaantuivat vilautuksesta

01.07.2021 09:45 - Senja Rapila

Entinen Home and Away -tähti Orpheus Pledger kuvasi itseään suihkussa, kun vahinkovilautus tapahtui.

Australialainen saippuasarjatähti Orpheus Pledger, 28, on saanut fanit riehaantumaan julkaisemalla Instagram-tilillään videon, jossa hän vahingossa paljasti enemmän kuin olisi ehkä halunnut.

Daily Mail -sivusto kertoo, että videolla nähdään kuinka Pledger tulee alastomana suihkusta kameran eteen. Hän peittää kriittiset paikat kädellään, mutta lehden mukaan videolla vilahtaa myös miehen sukupuolielimet. Fanit innostuivat vahinkovilautuksesta ja riehaantuivat sivuston mukaan kommenttikentässä ennen kuin Pledger itse ehti huomata asian.

Australialaistähden katumuksesta kertoo esimerkiksi se, että tähti poisti videon äkkiä kuvapalvelusta lisäämisen jälkeen. Video kuitenkin lähti leviämään poistamisen jälkeen kulovalkean lailla sosiaalisessa mediassa.

Pledger tunnetaan erityisesti myös Suomessa esitetystä Home and Away -sarjasta. Pledger näytteli sarjassa Mason Morgania vuosina 2016-2019.

Tähti on julkaissut aiemminkin kuvia ja videoita, jotka ovat olleet fanien mieleen. Suihku tuntuu olevan saippuasarjatähdelle paikka, jossa hän tykkää poseerata kameralle.

Lue myös: Jennifer Aniston kritisoi Frendeissä vieraillutta tähtinäyttelijää: 'Paskoi ohjelman päälle'

Lue myös: Karanteeni oli liikaa näyttelijäpari Kristen Bellille ja Dax Shepardille: "Olimme toistemme kurkuissa kiinni"

Lue myös: Klassinen etämoka: Megan Foxin lapset varastivat huomion suorassa lähetyksessä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat