Kuva: AOP

Doja Cat avautuu artistin työn raakuudesta: "Kyyneleet tulevat silmiini, kun puhun tästä"

02.07.2021 11:15 - Ella Haura

Laulaja paljastaa myös julkkisihastuksensa ja lempiartistinsa yhdysvaltalaisen radiokanavan pitkässä haastattelussa.

Rap-artisti ja laulaja Doja Cat, 25, vieraili REAL 92.3 -radiokanavan pitkässä haastattelussa, jossa käytiin läpi muun muassa tähden tapoja tehdä musiikkia, lempiartisteja sekä julkkisihastus. Monipuolisuudestaan tunnettu artisti kertoo, mitä menestyvän artistin ura todella vaatii.

- Se on toisinaan äärimmäisen kuluttavaa, myönnän sen. Saatan työskennellä 8-14 tuntia päivässä ja sen jälkeen vielä urheilen. Ennen saatoin treenata tunnin kovalla teholla, jolloin purskahdin itkuun väsymyksestä. Kyyneleet tulevat silmiini kun puhun tästä, Doja Cat selittää haastattelussa.

Raakuudesta huolimatta Doja Cat kertoo rakastavansa työtään ja fanejaan, jotka tekevät kaikesta vaivasta sen arvoista. Hän haluaa myös suhtautua lempeästi itseensä ja vaatii nykyään enemmän taukoja.

- Joskus en vain jaksa, olenhan ihminen. Pakotan muut antamaan minulle taukoja. Minusta tuntui ennen siltä, että tein jatkuvasti jotain. Se saa minut kuitenkin palamaan loppuun. Rakastan vain olla kotona ja otan itselleni muutaman päivän taukoja työstäni.

Vapaa-ajallaan Doja Cat pelaa mielellään videopelejä oman kotinsa rauhassa. Haastattelu ottaa kevyemmän suunnan naisen kertoessa musiikkimaailman idoleistaan ja julkkisihastuksestaan. 

- Ihailen niin monia artisteja! Täytyy nimetä ainakin Beyoncé, 39, Rihanna, 33, Nicki Minaj, 38. Julkkisihastukseni oli nuorena Jim Carrey, 59. Hänen hulluutensa vangitsi minut täysin. Viehätyn myös isoista nenistä! 

Pääset katsomaan haastattelun kokonaisuudessaan alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: "Voitteko kuvitella?" - Scarlett Johansson paljastaa miehensä vetämän rajan vaimonsa auttamiselle

Lue myös: Megan Fox antoi muistutuksen seksuaalisesta suuntautumisestaan - fanit innostuivat Pride-kuvasta

Lue myös: Janina Fryn erikoinen toinen nimi on aiheuttanut naiselle vaivaa: "Eihän toi ole mikään nimi!"

Kilpailut

Uusimmat