Kuva: AOP / Pasi Murto

Laulaja Jannan kesäkuvat hurmaavat somessa - julkaisussa tärkeä muistutus

06.07.2021 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Janna julkaisi Instagramissaan sarjan bikinikuvia ja liitti huolettoman kesäisiin otoksiin myös tärkeän muistutuksen kaikille.

Laulaja Janna, 39, julkaisi kesän kunniaksi sarjan bikinikuvia Instagram-tilillään ja kirjoitti julkaisun yhteyteen tärkeän muistutuksen jokaiselle. Kuvatekstissä muusikko otti kantaa siihen pölyttyneeseen ajatukseen, että kesän tullen pitäisi treenata vartaloa jotenkin "bikinikelpoiseksi." 

Jos kuvat eivät näy, pääset katsomaan ne täältä.

"Semmosta vaan aattelin tähän väliin muistuttaa, jos pääsee unohtuu näillä jatkuvilla helteillä, että meillä kaikilla on se täydellinen bikinikroppa. Täydellinen bikinikroppa nauttii kesän lämmöstä, hyvästä ruoasta, valoisista illoista, jäätelöstä ja viinistä just niin paljon ku hyvältä tuntuu & vähät välittää siitä mitä muut ajattelee."

Kuvatekstiin laulaja kirjoitti tärkeän sanoman, josta some oli ilmeisesti samaa mieltä, sillä kuvalle ropisi sydämiä ja kehuja. 

"Ihana muistutus ja sinä!"

"Ihana kirjoitus ja kaunis kuva!"

Jannan viimeisin albumi Spektri julkaistiin vuonna 2018. Sittemmin hän on työstänyt uutta musiikkia ja ollut äitiyslomalla saatuaan esikoispoikansa Noahin elokuussa 2019. 

Lue myös: Janna julkaisi bikinikuvan ja sai röyhkeitä kommentteja - vastaa nyt napakasti

Lue myös: Jannan halloween-asu kritiikin kohteena: "Pyydän anteeksi tietämättömyyttäni"

Lue myös: Janna julkaisi kauniin kuvan, jossa hän pitelee poikaansa sylissään - muistuttaa tärkeästä asiasta

Kilpailut

Uusimmat