Kuva: AOP

Shrekistä löytynyt julma yksityiskohta järkyttää somessa - "Itken äitikarhun puolesta"

07.07.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Shrekin tosifanit ovat tienneet asiasta jo pitkään, mutta monelle muulle asia on tullut järkytyksenä.

Suosikkielokuva Shrek oli ilmestyessään poikkeuksellinen animaatio, sillä sen kohtaukset ja huumori vetosivat niin lapsiin kuin aikuisiin.

Vuonna 2001 ilmestynyt elokuva puhuttaa edelleen, kun sen ensimmäistä kertaa lapsena nähneet katsojat ovat palanneet elokuvan pariin aikuisiällä. Aiemmin kerroimme esimerkiksi eräästä kaksimielisestä kohtauksesta, joka järkytti nettikansaa.

Eräs yksityiskohta on jälleen saanut huomiota sosiaalisessa mediassa. Elokuvan alkupuolella nähdään kolme karhua, jotka ovat Kultakutri ja kolme karhua -kansansadusta tutut isäkarhu, äitikarhu ja lapsikarhu. Kohtauksessa karhut on teljetty häkkeihin lordi Farquaadin kaappaamina.

Myöhemmässä kohtauksessa isäkarhu ja lapsikarhu nähdään Shrekin talon ulkopuolella surumielisenä. Elokuvan loppupuolella nähdään lordi Farquaadin asuintilojen sisälle. Tarkkasilmäiset katsojat ovat huomanneet, että lattialla näkyy karhuntalja, joka muistuttaa äitikarhua.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tosifanit ovat tienneet asiasta jo pitkään, mutta monelle katsojalle tieto on tullut täytenä yllätyksenä. Monet ovat ilmaisseet järkytyksensä sosiaalisessa mediassa.

"Miksi itken edelleen Shrekin äitikarhun vuoksi?"

"Olin tänään vuosia vanha, kun sain tietää, että äitikarhu kuolee Shrekissä. Luulen, että tuo ajatus elää päässäni ikuisesti."

"Itken äitikarhun puolesta."

Lue myös: Shrek-elokuvan kaksimielinen kohtaus järkyttää: "Kuka suostui animoimaan tuon?"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat