Kuva: All Over Press

Nopeaan tahtiin lapsia saanut Nick Cannon puolustautuu: "Täällä eletään vain kerran!"

08.07.2021 21:15 - Senja Rapila

40-vuotiaalla näyttelijällä on nyt yhteensä seitsemän lasta. Viimeisin lapsi syntyi kesäkuun lopussa.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että näyttelijä Nick Cannon, 40, on saanut seitsemännen lapsensa. Tuorein tulokas syntyi 23. päivä kesäkuuta ja oli neljäs lapsi, jonka Cannon on saanut tämän vuoden aikana.

Kun Cannonin tyttöystävä Alyssa ilmoitti raskaudestaan vain hieman ennen lapsen syntymää, Twitterissä alettiin hämmästelemään, kommentoimaan ja kritisoimaan näyttelijän tahtia perheenlisäyksen suhteen.

Cannon oli pitkään kommentoimatta asiaa, kun hänen perheenlisäystään ruodittiin avoimesti Twitterissä. Nyt E! Online -sivusto uutisoi, että näyttelijä on kommentoinut asiaa tuoreessa radiohaastattelussa.

- Teen näitä lapsia tarkoituksella! Kukaan heistä ei ole ollut vahinko! Cannon kuittasi radio-ohjelman juontajalle, joka vitsikkäästi vinkkasi häntä käyttämään kondomia.

- Luota minuun, on paljon ihmisiä, jotka olisin voinut saattaa raskaaksi niin halutessani. Heidän, jotka ovat tulleet raskaaksi, on ollut tarkoitus tulla raskaaksi. Täällä eletään vain kerran!

Kaikkiaan Cannonilla on seitsemän lasta. Joulukuussa Cannon sai lapsen ex-tyttöystävä Brittany Bellin kanssa, ja Cannonilla on myös kolmevuotias poika Bellin kanssa. Lisäksi Cannonilla on kaksoset ex-puoliso Mariah Careyn kanssa.

Nick Cannon on toiminut juontajana muun muassa America’s Got Talent - ja Masked Singer USA -ohjelmissa.

Lue myös: Hääpari järkyttyi, kun Gordon Ramsay kuvausryhmineen pyyhälsi juhlapaikalle - "Se oli painajainen"

Lue myös: Jennifer Anistonin kaksoisolennon imitaatio Frendien Rachelista loksauttaa leuat - katso video

Lue myös: Entinen alusvaatemalli avoimena: "Minua kehotettiin käyttämään kokaiinia ja harrastamaan seksiä, jotta paino putoaisi"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat