Kuva: AOP

Megan Fox sai Machine Gun Kellyn uskomaan rakkauteen: "En ole koskaan tavannut samanlaista naista"

10.07.2021 14:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

31-vuotias muusikko uskoo, että parin rakkaus on ainutlaatuista.

Muusikko Machine Gun Kelly, 31, tapasi rakastettunsa Megan Foxin, 35, uuden Midnight in the Swichgrass -elokuvan kuvauksissa. Kaksikon kemiat roihahtivat kuvauspaikalla välittömästi. Fox onkin aiemmin kertonut, että uskoo löytäneensä "sielunsa toisen puolikkaan".

InStyle on tehnyt hiljattain pitkän haastattelun Foxin kanssa. Kahdeksantuntisen haastattelu- ja kuvauspäivän aikana myös Kelly oli kuvauspaikalla seuraamassa tapahtumia.

Lehtiartikkelissa kuvataan kauniisti, kuinka Kelly seurasi tiiviisti lehden kuvauksia monitorin takaa ja aina kun muiden silmä vältti, pari hakeutui hellittelemään toisiaan. Erään tauon aikana Kelly jopa käveli rakastettunsa luokse ja alkoi tanssimaan hänen kanssaan hitaita Childish Gambinon tahtiin.

- Hän on kuin maa. Kun on kesä, hän on kuumin kesä. Kun on talvi, hän on mahtavin viima. Syksyllä ja keväällä, on kaunis muutoksen aika. En ole koskaan tavannut toista samanlaista naista elämäni aikana, Kelly kommentoi toimittajalle katsellessaan Foxia kameran edessä.

Artikkelissa kerrotaan, kuinka Kelly ei voinut olla ihastelematta ääneen näkyä. Se sai Foxin hymyilemään, mutta myös ujostelemaan. Lopulta Fox hätyytteli ääneen ihastelevan poikaystävänsä pois kuvauspaikalta.

Kelly jatkoi kertomalla toimittajalle, että hän uskoo parin rakkauden olevan ainutlaatuista.

- Haluan vain ihmisten ymmärtävän, että tämä on todellista. En usko, että ihmisillä on tilaisuutta uskoa oikeaan, mahtavaan rakkauteen. Sitä meillä kahdella on.

Viime vuoden syyskuussa Kelly on kertonut Howard Sternin haastattelussa, että ei ole koskaan kokenut vastaavaa.

- Tämä on ehdottomasti ensimmäinen kokemukseni oikeasta rakkaudesta. En edes uskonut, että mitään tällaista olisi olemassa. Rakastuin ensimmäistä kertaa elämässäni, hän kertoi.

Oletko jo lukenut Machine Gun Kellyn ja Megan Foxin toisista treffeistä? Treffeillä koettiin kauhun hetkiä, kun pari päätyi uimaan vesistöön, jossa oli haita. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lue myös: Klassinen etämoka: Megan Foxin lapset varastivat huomion suorassa lähetyksessä

Lue myös: Megan Fox suuttui ex-miehelleen eikä säästellyt sanojaan - "Lapsia ei ole vaikea poistaa kuvista"

Lähde: InStyle

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat