Kuva: All Over Press

Netflix-suosikki Good Girls ei saa enää jatkoa - paluu tyssäsi yhden näyttelijän palkkaneuvotteluihin

10.07.2021 18:15 - Senja Rapila

Näyttelijä Manny Montana ei suostunut palkkansa alentamiseen sen varjolla, että suosikkisarjalle saataisiin hyvä lopetus.

Netflixin suosikkidraama Good Girls ei tule enää saamaan jatkoa, uutisoi TV Line. Viidennen ja viimeisen tuotantokauden kuvaukset oli määrä aloittaa vuoden 2022 keväällä. Vaikka aiemmin kerrottiin mahdollisuudesta, että viides tuotantokausi voitaisiin julkaista lyhyempänä, jotta sarjalle saadaan hyvä lopetus, ei viidettä tuotantokautta nähdä edes lyhennettynä.

TV Line kertoo, että sarjan rahoituksen puute oli suurin syy siihen, ettei viimeisen tuotantokauden kuvauksia pystytä aloittamaan. 

Vaikka sarjan kolme päätähteä (Christina Hendricks, Mae Whitman ja Retta) suostuivat viidennen tuotantokauden lyhentämiseen ja siinä samalla säästösyistä palkan alentamiseen, tietojen mukaan neuvottelut tyssäsivät sarjassa Rioa näyttelevään Manny Montanaan, 37.

Manny Montana ei kertoman mukaan suostunut palkan alentamiseen, vaikka sen avulla sarjalle olisi saatu edes jonkinlainen fiksu lopetus. Lisäksi kerrotaan, että Montanalla olisi ollut muutenkin aikataulullisia ongelmia uuden tuotantokauden kuvausaikataulun suhteen. 

- Halusimme tuoda Good Girlsin takaisin vielä yhden tuotantokauden voimin päättääksemme tarinan, mutta valitettavasti emme saaneet tarpeeksi rahoitusta, sisäpiiristä kerrotaan TV Line -sivustolle.

Näyttelijä Manny Montana ei suostunut palkan alentamiseen Good Girls -sarjan viidennelle tuotantokaudelle. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Shrekistä löytynyt julma yksityiskohta järkyttää somessa - "Itken äitikarhun puolesta"

Lue myös: Entinen alusvaatemalli avoimena: "Minua kehotettiin käyttämään kokaiinia ja harrastamaan seksiä, jotta paino putoaisi"

Lähde: TV Line

Kilpailut

Uusimmat