Kuva: All Over Press

DJ-tähti Diploa, 42, syytetään pakottamisesta seksuaaliseen tekoon

09.07.2021 21:15 - Senja Rapila

Naisen kertoman mukaan Diplo pakotti hänet antamaan oraaliseksiä vastineeksi siitä, että hän pääsisi lähtemään pois huoneesta.

Tuottaja ja DJ Diploa, 42, syytetään tällä hetkellä pakottamisesta seksuaaliseen tekoon, uutisoi TMZ. Sivuston mukaan tapahtumat sijoittuvat Las Vegasiin vuonna 2019.

Nimettömänä pysyttelevän naisen mukaan Diplo kutsui naisen keikan jälkeen jatkobileisiin tiedostaen, että nainen oli jo valmiiksi päihtynyt. TMZ kertoo oikeuden dokumenteissa lukevan, että Diplo oli kutsunut naisen jatkopaikassa "yksityiseen huoneeseen", missä hän kehotti juhlijoita käyttämään huumeita ja alkoholia.

Naisen kertoman mukaan DJ:n turvamiehet olivat lopulta pakottaneet kaikki ulkopuoliset  poistumaan huoneesta, mukaan lukien naisen mukana tulleen miespuolisen ystävän. Naisen mukaan hänen ystäväänsä oli lyöty kasvoihin, kun hän ei suostunut lähtemään huoneesta ilman ystäväänsä.

Kerrotaan, että tilanne olisi edennyt siihen pisteeseen, ettei Diplo aikonut päästää naista lähtemään huoneesta ennen kuin tämä olisi antanut oraaliseksiä hänelle. Nainen kertoo suostuneensa, koska ei nähnyt muuta vaihtoehtoa poispääsylle.

Nainen kertoi lisäksi oikeudelle, että Diplo oli kuvannut tilanteen ilman naisen lupaa.

Diplon asianajaja on toistaiseksi kieltänyt Diplon syyllisyyden tekoon.

Uutisoimme viime vuonna siitä, kuinka Diploa syytettiin kostopornon levittämisestä. Pääset lukemaan aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Entinen alusvaatemalli avoimena: "Minua kehotettiin käyttämään kokaiinia ja harrastamaan seksiä, jotta paino putoaisi"

Lue myös: Shrekistä löytynyt julma yksityiskohta järkyttää somessa - "Itken äitikarhun puolesta"

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat