Kuva: Kuvakaaappaus/Youtube

Hai raateli Jackass-tähteä pieleen menneen stuntin seurauksena - video ja kuva voivat järkyttää

13.07.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Jackass-tähti Sean "Poopies" McInerney yritti temppua wakeboard-laudalla haita kuhisevissa vesissä, kun hän joutui hain raatelemaksi.

Jackass-tähti Sean "Poopies" McInerneyn stuntti meni pahasti pieleen, kun hän joutui hain raatelemaksi. Onnettomuus tapahtui, kun hän oli kuvaamassa ohjelmaa Discovery Channelin Shark Week -viikkoa varten.

McInerney oli jo aiemmin lautaillut onnistuneesti haita kuhisevissa vesissä, kun hän päätti nostaa vaatimustasoa yhdessä Steve-O:n ja Chris Pontiuksen kanssa. 

Miesten ajatuksena oli toteuttaa hyppy haiden yli rampin avulla. Stuntti viittaa amerikkalaiseen sananlaskuun "jump the shark".

Sanonta on peräisin suosikkiohjelmasta Onnen päivät, jonka eräässä jaksossa Fonzie hyppää hain yli vesisuksilla. Sen jälkeen sanonnalla on viitattu TV-sarjojen kaukaa haettuihin tempauksiin, joiden avulla ne yrittävät nostaa katsojalukuja.

Stuntti epäonnistui, kun McInerney kaatui alastulossa. Välittömästi sen jälkeen hän joutui haiden ympäröimäksi, jolloin yksi haista puri hänen vasenta kättään.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Steve-O jakoi kuvan McInerneyn pahasti raadellusta kädestä Instagramissa. Kuva saattaa järkyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: 13 vuotta raittiina ollut Jackass-tähti näyttää huumekoukun raakuuden - shokeeraava kuvapari

Lue myös: Johnny Knoxville jättää Jackassin - kommentoi myös Bam Margeran tilannetta

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat