Kuva: AOP

Ben Affleckin kanssa yhteistä elämää rakentava Jennifer Lopez: "En ole koskaan voinut paremmin"

06.07.2021 16:45 - Senja Rapila

Lopez kertoo olevansa tällä hetkellä todella onnellinen.

Ben Affleckin, 48, kanssa seurusteleva Jennifer Lopez, 51, on kertonut tuoreessa haastattelussa olevansa tällä hetkellä todella onnellinen. Tämä julkinen ilmoitus tuli haastattelussa alle kolme kuukautta sen jälkeen, kun hän erosi kihlatustaan Alex Rodriguezista.

- Olen todella onnellinen. Tiedän, että ihmiset aina ajattelevat miten voin, mitä elämässäni tapahtuu ja olenko kunnossa. Tässä se on. En ole koskaan voinut paremmin, Lopez on julistanut The Zane Lowe Show'ssa.

Lopez jatkaa kertomalla, että on päässyt tähän tilanteeseen opettelemalla yksinolon ihanuuden.

- Haluan ihmisten, jotka välittävät minusta todella paljon, tietävän, että olen päässyt elämässäni siihen pisteeseen, jossa pärjään mahtavasti yksinkin. Ja olen sitä mieltä, että kun pääsee siihen pisteeseen, sellaisia upeita asioita tapahtuu, mitä et koskaan olisi voinut kuvitella tapahtuvan elämässäsi uudelleen. Siinä tilanteessa minä olen nyt.

Lopex ja Affleck eivät ole peitelleet rakkauttaan sen jälkeen, kun he lämmittelivät vanhan romanssinsa uudelleen toukokuussa. Viimeksi pari nähtiin rakastavissa tunnelmissa amerikkalaisten itsenäisyyspäivänä 4. heinäkuuta.

Olemme muun muassa uutisoineet aiemmin, että Affleck olisi jo suunnittelemassa kosintaa. Sen lisäksi näyttelijä halusi jo aiemmin esitellä Lopezin lapsilleen, mutta tässä ex-vaimo Jennifer Garner on laittanut jarrut pohjaan välttääkseen hätiköidyt päätökset

Lue myös: Hailey ja Justin Bieberin lomakuvat saivat superjulkkikset huokailemaan ihastuksesta: "En kestä näitä!"

Lue myös: Bruce Leen tytär jatkaa Quentin Tarantinon kritisoimista: "Minua kyllästyttää"

Lue myös: Miten upea morsian! Gwen Stefani, 51, julkaisi kuvia tyrmäävästä häälookistaan, katso

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat