Kuva: AOP

Mark Wahlberg söi jopa 11 000 kilokaloria päivässä uutta elokuvarooliaan varten - "Todella rankkaa"

19.07.2021 20:15 - Ella Haura

Näyttelijällä oli suuri motivaatio saada kuvaukset purkkiin lyhyessä ajassa.

Näyttelijä Mark Wahlberg, 50, paljasti hiljattain Jimmy Fallonin haastattelussa, että joutui muuttamaan kehoaan epämieluisalla tavalla uutta elokuvarooliaan varten. Tähti oli kuvausten alkupuolella huippukunnossa, minkä hän lihotti itseään kuukauden ajan valtavilla kalorimäärillä.

Fallon esittelee studioyleisölle ennen ja jälkeen -kuvia Wahlbergin vartalosta, ja näyttelijä kertoo, miten muutos tapahtui.

- Valitettavasti jouduin syömään 7000 kilokaloria päivässä kahden viikon ajan ja sen jälkeen 11 000 kilokaloria toiset kaksi viikkoa. Se oli hauskaa ehkä tunnin ajan. Noin suurien annosten syöminen on todella rankkaa, Wahlberg kertoo.

Muodonmuutos toteutettiin tulevan Stu-elokuvan roolia varten, jossa Wahlberg esittää rakastunutta nyrkkeilijää, joka päättää ryhtyä papiksi rakastettunsa vuoksi. Näyttelijällä oli suuri motivaatio saada kuvaukset purkkiin lyhyestä aikaikkunasta huoiimatta.

- Olen halunnut kuvata elokuvaa jo kuuden vuoden ajan, ja meillä oli vain 30 päivää aikaa sen toteuttamiseen. Iso osa elokuvan rahoituksesta tuli myös omasta pussistani.

Pääset katsomaan Wahlbergin muodonmuutoksen ja koko haastattelun alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Mark Wahlberg leikkasi hiuksensa - monilla selkeä mielipide yhdennäköisyydestä kollegan kanssa

Lue myös: Fanit hämmästelevät Mark Wahlbergin treeniaikaa: "Nukutko sinä koskaan?"

Lue myös: Taru Sormusten Herrasta -elokuvissa piti olla alastonkohtaus - näyttelijät olisivat olleet valmiita

Kilpailut

Uusimmat