Kuva: Sami Kuokkanen, Elokuvayhtiö Komeetta

Odotetun Kikka!-elokuvan traileri on julkaistu - katso, mitä on luvassa

20.07.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Elokuva kertoo aikanaan huippusuositun laulajan, Kikan tarinan.

Laulaja Kikan eli Kirsi Sirénin elämästä kertova, odotettu elokuva Kikka! ilmestyy tammikuussa 2022. Nyt tulevasta elokuvasta julkaistiin traileri, jossa päästään kurkistamaan elokuvan tunnelmaan. Videolla muun muassa tanssitaan Kikan ikonisen Sukkula Venukseen -kappaleen tahdissa, mutta nähdään myös vilahdus artistielämän varjoisammasta puolesta.

Kikkaa elokuvassa näyttelee Sara Melleri, 35. Kikan ystävää, Paulaa puolestaan esittää Elena Leeve, 38. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jakob Öhrman, 39,  Aku Hirviniemi, 37, Martti Suosalo, 59, ja  Kai Vaine 43. Elokuvan on ohjannut Jussi-palkittu Anna Paavilainen, 38, ja käsikirjoittanut Maarit Nissilä. Elokuvan on tuottanut Elokuvayhtiö Komeetta.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Kikka ampaisi suosioon vuonna 1989 hittikappaleellaan Mä haluun viihdyttää. Muita hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Huone 105, Sukkula Venukseen ja Apinamies. Kikka on yksi kaikkien aikojen eniten myyneistä suomalaisista naisartisteista. Suursuosio ei ollut pelkästään helppoa ja Sirén kärsi pitkään alkoholiongelmasta, joskin raitistui myöhemmin. Hän kuitenkin menehtyi traagisesti sydänkohtaukseen vuonna 2005 vain 41-vuotiaana.

Lue myös: Kikka!-elokuvan näyttelijäkaarti julki - mukana muun muassa Martti Suosalo ja Aku Hirviniemi

Lue myös: Kikka!-elokuvan pääosassa nähdään Sara Melleri - ensimmäiset kuvat julki

Lähde: ePressi

Kilpailut

Uusimmat