Kuva: Milena Raappana

Mira Luodin kohtaamat ennakkoluulot eivät vastaa todellisuutta: "Osoittaudun monelle tylsäksi"

21.07.2021 18:15 - Ella Haura

Laulajan räväkkä lavapersoona on tuttu jo PMMP-yhtyeestä, joka hajosi vuonna 2013.

Laulaja Mira Luoti, 43, vieraili hiljattain Radio Novan haastattelussa, jossa hän kertoi muun muassa kohtaamistaan ennakkoluuloista sekä lastentäyteisestä arjestaan. Moni luulee Luodin olevan varsin räiskyvä persoona, joka kuitenkin osoittautuu yhteisen ajanvieton aikana vääräksi. Laulajan räväkkä lavapersoona on suurelle yleisölle tuttu jo PMMP-yhtyeestä, joka hajosi vuonna 2013.

- Sellaista saa kuulla, että ihmiset näkevät ainoastaan silloin tällöin syttyvän lavapersoonani. Sitten, kun he viettävät minun kanssani aikaa, olen osoittautunut monelle tylsäksi. Niin kuin minun pitäisi seistä koko ajan käsilläni, Luoti kertoo juontaja Suvi Hartlinille ja juontaja Esko Eerikäiselle.

Luoti käyttää päivän aikana energiaa urheiluun ja muihin asioihin, jotta hänen ei tarvitse sekoilla esimerkiksi ruokapöydän ääressä. Hän on kiitollinen värikkäästä menneisyydestään, mutta miettii nykyään tarkemmin toimiaan.

- Sitä alkaa vuosi vuodelta varovaisemmaksi ja miettii sanojaan tarkemmin, Luoti selittää.

Luotin perhe on nauttinut kesän helteistä, ja hän kertoo, että lapset kyselevät monenlaisia kiperiä kysymyksiä. Myös Luoti itse saa lapsiltaan tukea ja arvokkaita vinkkejä elämän eri osa-alueilla. Hänellä on yhteensä kolme lasta: EirikTrine sekä kuopus Urho.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: "Ei ollut meidän aikamme lähteä" - Mira Luoti muistelee vakavaa onnettomuutta Me Naisille

Lue myös: Mira Luoti seuraa Erika Vikmanin jalanjäljissä - "Mä oon niin onnellinen"

Lue myös: Mira Luoti julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa - katso suloinen otos

Kilpailut

Uusimmat