Kuva: AOP

Halsey ei enää anna haastatteluja - kimpaantui muotijulkaisulle: "Käytitte minua hyväksi"

22.07.2021 18:15 - Ella Haura

Laulaja jyrähti Allure-julkaisulle Twitterissä.

Laulaja Halsey julkaisi hiljattain Allure-muotijulkaisulle osotettuja päivityksiä Twitterissä, jossa tähti tyrmää hänestä kirjoitetun lehtijutun. Halseyn mukaan häntä puhuteltiin artikkelissa väärällä pronominilla ja hänen sanomisiaan irrotettiin harhaanjohtavasti niiden asiayhteksistä.

Halsey julisti myös BuzzFeed Newsin mukaan, että ei aio toistaiseksi suostua lehdistön haastatteluihin.

"Hey Allure. Artikkelin kirjoittaja ei kunnioittanut minua, sillä hän ei käyttänyt oikeita pronomineja kirjoittaessaan minusta. Sitten pilasitte lainaukseni, kun puhuin etuoikeudestani valkoisena, mustan vanhemman lapsena. Irrotitte sen täysin kontekstista, ja saitte sen tarkoittamaan täysin päinvastaista. Inhoan median haastatteluita, sillä käytitte minua hyväksi ja käytitte lainauksiani väärin. Toimikaa v*ttu paremmin..."

Halsey kertoi pari kuukautta sitten Instagram-tlillään, että hän haluaa itsestään käytettävän she/they-pronomineja. Allure-julkaisu korjasi Twitter-julkaisujen jälkeen juttuun Halseyn suosimat pronominit.

Aiemmin puhekielinen they-pronomini on lisätty vajaa vuosi sitten sanakirjaan Yhdysvalloissa yksikön kolmannen persoonan sukupuolineutraalina pronominina, vaihtoehtona he/she-pronomineille. 

Halseyn Alkuperäiset Twitter-julkaisut on poistettu, mutta Halseyn kirjoitukset leviävät yhä Twitterissä kuvakaappauksina. Fanit osoittavat tukeaan laulajalle uudelleenjakamalla kirjoituksia. 

Pääset katsomaan fanin jakaman Halseyn päivityksen alta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Halseyn vauva on syntynyt - jakoi ensimmäisen yhteiskuvan pienokaisen kanssa ja paljasti kauniin nimen

Lue myös: Halseyn tulevan albumin kansi pyrkii normalisoimaan rintaruokintaa - katso upea kuva

Lue myös: Kesäkampaus, joka kiinnittää huomion takuulla - Halseyn look henkii lapsuudesta tuttua nostalgiaa

Lähde: BuzzFeed News

Kilpailut

Uusimmat