Kuva: All Over Press

Jennifer Lopez ja Ben Affleck ovat "loppuelämän" suhteessa, lähipiiri: "He ovat luotuja toisilleen"

28.07.2021 22:15 - Senja Rapila

Affleck ja Lopez olivat kihloissa kahden vuoden ajan vuosina 2002-2004. Tämän vuoden alkupuolella pari palasi yhteen - ehkä loppuelämäksi.

Uutisoimme viikon alussa siitä, kuinka Jennifer Lopez, 52, vahvisti sosiaalisessa mediassa suhteensa Ben Affleckiin, 48, julkaisemalla parista hellän yhteiskuvan. Parin on jo huhuttu katselevan yhteistä kotia ja suhde tuntuu olevan todella vakaalla pohjalla.

Lähipiiristä on nyt kerrottu ET! Online -sivustolle, että yhteen palanneen parin suhde kipinöi.

- Heillä on uskomatonta, aivan toisen tason kemiaa. He ovat molemmat todella intohimoisia ja umpirakastuneita toisiinsa. Aivan kuten he olivat aikoinaan. Tällä kerralla heistä molemmista tuntuu siltä, että tämä on Se (loppuelämän) suhde, lähipiiristä kerrotaan.

Affleck ja Lopez olivat kihloissa kahden vuoden ajan. Intohimoinen romanssi päättyi kuitenkin eroon vuonna 2004.  Pari palasi yhteen aiemmin tänä vuonna, vain hetki sen jälkeen kun Lopez purki kihlautumisensa Alex Rodriguezin kanssa.

- Kaikki tuntuu sataprosenttisen luonnolliselta. Kun he palasivat yhteen, heistä tuntui välittömästi siltä, ettei aikaa olisi kulunut välissä lainkaan, lähipiiristä kommentoidaan.

- He ovat samaa mieltä siitä, että tässä vaiheessa elämää he ovat luotuja toisilleen. Asiat ovat aina sujuneet niin helposti Benin ja Jenin välillä. Se juuri saa heidän suhteensa toimimaan niin hyvin. He sopivat mutkattomasti yhteen.

Lopez oli naimisissa Marc Anthonyn kanssa vuosina 2004-2014. Heillä on kaksi yhteistä lasta: kaksoset Max ja Emme. Affleck oli naimisissa Jennifer Garnerin kanssa vuosina 2005-2018. Heillä on kolme yhteistä lasta: Violet, 15, Seraphina, 12, sekä Samuel, 9.

Lue myös: Jennifer Lopez poseeraa vieretysten teini-ikäisen tyttärensä kanssa - aurinkoinen kuva hurmasi somen

Lue myös: Ben Affleckin kanssa yhteistä elämää rakentava Jennifer Lopez: "En ole koskaan voinut paremmin"

Lähde: ET! Online

Kilpailut

Uusimmat