Kuva: MTV3

Tänään Suomalaisessa menestysreseptissä: Finalisti: 'Vaikeaa mennä nöyryytettäväksi tuomareiden eteen'

04.08.2021 07:15 - Henna Koste

Suomalainen menestysresepti on edennyt vaiheeseen, jossa finalistit lähettävät tuotteitaan testattavaksi armottomille kuluttajille.

Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa etsitään taas tulevaa ruokahittiä. Illan jaksossa finalistit lähettävät tuotteitaan maisteltaviksi sadoille kuluttajille. Luvassa on suoraa palautetta ihastumisesta hämmennykseen. Kuluttajat arvioivat muun muassa ostaisivatko he tuotetta uudelleen. 

Koska kilpailun tahti on tiukka, eivät kaikki tuotteet ehdi valmistua kuluttajatestiin oikeassa muodossaan. Yksi kilpailija kertoo, että kuluttajille lähetettyä tuotetta ei olisi ikinä päästetty markkinoille. 

- On tosi vaikeaa mennä kuuntelemaan, ikään kuin nöyryytettäväksi tuonne asioista, jotka tiedän jo. En odota mitään positiivisia yllätyksiä. Tuote ei ollut se, mikä se tulee olemaan, hän toteaa. 

Kilpailija harmittelee, että he menettivät tehtävässä hyvän mahdollisuuden, sillä informaatio tuli viallisesta tuotteesta. 

Kuluttajatutkimus-tehtävän jälkeen tuomarit keskustelevat palautteista. Osa on saanut kuitenkin tehtävässä varsin kannustavaa ja toiveikkuutta herättävää palautetta. 

- Tilanne tällä hetkellä on se, että yksikään tuote ei ollut tänään lanseerausvalmis, sanoo tuomaristossa istuva Foodwestin tutkimusjohtaja Suvi Luoma

Suomalainen menestysresepti

21.00

MTV3

Lue myös: Italian ruokakulttuurissa on piirre, joka yllättää monet ulkomaalaiset - Jyrki Sukula kertoo

Kilpailut

Uusimmat