Kuva: All Over Press

Koomikko Kathy Griffinillä, 60, on syöpä - jo kaksi sisarusta kuollut samaan sairauteen

03.08.2021 17:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Griffin on kertonut syöpädiagnoosistaan sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijä ja koomikko Kathy Griffin, 60, on paljastanut sosiaalisessa mediassa, että hänellä on keuhkosyöpä. 

"Menen leikkaukseen, jossa minulta poistetaan puolet vasemmasta keuhkostani. Kyllä, minulla on keuhkosyöpä, vaikka en ole koskaan polttanut tupakkaa", Griffin kirjoittaa.

Hän kertoo, että tilanne on valoisa ja lääkärit ovat optimistisia tilanteen suhteen, sillä kyseessä on 1. levinneisyysasteen syöpä. Tämä tarkoittaa sitä, että syöpä ei ole levinnyt hänen vasemmasta keuhkostaan muualle kehoon.

"Toivon, etten joudu kemoterapiaan tai säteilyhoitoon tämän jälkeen, ja että pystyisin jälleen hengittämään normaalisti."

Griffin toteaa, että mikäli kaikki menee hyvin, hänen toipumisprosessinsa leikkauksesta kestää noin kuukauden. Sen jälkeen maailma on jälleen auki.

Griffinin perheellä on ollut surullinen vuosikymmen, sillä monet perheen sisarukset ovat joutuneet kamppailemaan syövän kanssa. Vuonna 2017 Griffin ajoi päänsä kaljuksi, kun hänen isosiskonsa Joyce sairastui syöpään. Joyce menehtyi myöhemmin samana vuonna. Siitä vain kolme vuotta aiemmin Griffin menetti isoveljensä Garyn 63-vuotiaana syövälle.

Lue myös: Aquaman-tähti Amber Heardille vaadittiin potkuja - elokuvantekijät eivät välitä painostuksesta

Lue myös: Kuin Brad Pitt! 35-vuotiasta sinkkumiestä pyydetään usein yhteiskuviin yhdennäköisyyden vuoksi

Kilpailut

Uusimmat