Kuva: AOP

Miksi Selena Gomezin elinsiirto on toistuvasti esillä komediasarjoissa? "Mauton vitsi"

04.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Gomez sai siirrännäisen vuonna 2017.

Laulaja Selena Gomez, 29, julkaisi Twitter-tilillään päivityksen, jossa oli hyvin häkeltynyt, että hänelle vuonna 2017 tehty munuaissiirto on toistuvasti esillä komediasarjojen vitseissä. 

"En ole varma, miten vitsien kirjoittamisesta elinsiirroista tuli juttu televisio-ohjelmissa, mutta valitettavasti näköjään näin on", Gomez kirjoitti.

Viimeisimmäksi munuainen on noussut esiin The Good Fight -sarjassa, joka on suositun The Good Wifen spin-off-sarja. Sarjan hahmot ideoivat joukkoälyllä teemoja, joista ei ole sopivaa heittää vitsiä - ja se on kohtauksen vitsi. Porukka määrittelee kohtauksessa tabuaiheiden joukkoon Gomezin munuaisen lisäksi autismin ja nekrofilian. 

Sarjan sisäpiiristä puolestaan kommentoitiin, että kohtaus on irroitettu kontekstistaan.

- Viittaus on, että Selena Gomezin munuainen on jotain, mistä ei voi vitsailla, lähde perustelee.

Aiemmin viittauksia on nähty sarjassa Saved by the Bell, jossa kaksi opiskelijaa spekuloi keskenään, kuka Gomezin munuaisen luovuttaja on. Lopulta sarjan suoratoistopalvelu Peacock pyysi anteeksi epäsopivaa vitsiä, leikkasi kohtauksen pois jaksosta ja teki lahjoituksen Gomezin perustamaan hyväntekeväisyysjärjestöön. Järjestö tukee Gomezin sairastaman lupuksen tutkimustöitä.

Gomez jatkoi twiitissään, että toivoo tällaisten vitsien olevan tiensä päässä.

"Toivon, että seuraavassa kirjoittajien palaverissa, kun tällaista mautonta vitsiä ehdotetaan, se tyrmätään välittömästi, eikä se pääse lähetykseen"

Jos twiitti ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Selena Gomez pitää menneitä parisuhteitaan kirottuina - "Olin aivan liian nuori"

Lue myös: Selena Gomez harkitsee lopettamista, sillä häntä ei oteta vakavasti: "Haluan aloittaa alusta"

Lähde: Variety

Uusimmat