Kuva: AOP

Selena Gomez harkitsee lopettamista, sillä häntä ei oteta vakavasti: "Haluan aloittaa alusta"

10.03.2021 15:45 - Roy Kokkonen

Selena Gomez kertoo Voguen haastattelussa, että hän on harkinnut jäävänsä eläkkeelle. Laulajasta tuntuu, että häntä ei oteta vakavasti, mutta silti hän aikoo antaa musiikille vielä yhden mahdollisuuden.

Laulaja Selena Gomez, 28, kertoo Vogue-lehden haastattelussa, että hän on harkinnut jäävänsä eläkkeelle. Laulaja kertoo, että hänestä tuntuu, että häntä ei oteta vakavasti.

– On vaikea jatkaa musiikin tekemistä, jos minua ei oikeastaan oteta vakavasti. Minulla on ollut hetkiä, jolloin olen ajatellut, että mikä järki tässä on, miksi jatkaisin tätä?

Gomezin mielestä vuonna 2019 julkaistu Lose You To Love Me on hänen paras kappaleensa. Siltikään se ei tuntunut riittävän.

Moni fani tulkitsi kappaleen kertovan Gomezin ja poptähti Justin Bieberin erosta.

Kaiken kaikkiaan Gomez haaveilee kokonaisvaltaisesta muutoksesta. Hänestä tuntuu, että viime kerta, kun hänestä pidettiin aidosti oli silloin, kun hän näytteli Waverly Placen velhot -sarjassa.

– Totta puhuen, haluan aloittaa alusta. Haluan, että kaikki on täysin uutta. 

Gomez nousi teinitähdeksi vuonna 2007 kyseisestä Disneyn nuortensarjasta. Sarjan suosion myötä Gomez ryhtyi tekemään musiikkia. Ensin hän esiintyi Selena Gomez & the Scene -bändin kanssa, kunnes siirtyi lopullisesti sooluralle vuonna 2013. Hän on julkaissut kolme sooloalbumia urallaan.

Musiikkia hän ei kuitenkaan ole jättämässä - vielä.

– Seuraavan kerran, kun julkaisen albumin, se tulee olemaan erilainen. Haluan antaa vielä yhden viimeisen mahdollisuuden, ennen kuin jään ehkä eläkkeelle.

Hän ei kuitenkaan tarkenna, mitä "erilainen" tarkoittaa.

– Minun täytyy olla varovainen, hän toteaa Voguen mukaan nyrpeä ilme kasvoillaan.

Gomez kuitenkin kertoo, että hän haluaa jatkossa käyttää enemmän aikaa tuottamiseen ja antaa itselleen mahdollisuuden näyttelemisessä uudestaan.

Vuonna 2020 julkaistun Rare-albumin jälkeen Gomez on julkaissut singlejä tasaiseen tahtiin. Tämän vuoden aikana hän on julkaissut kolme espanjankielistä sinkkua, jotka ovat osa perjantaina julkaistavaa Revelación -nimistä EP:tä.

Lue myös: Selena Gomez sai fanit huolestumaan - "Rukoilen hänen terveytensä puolesta"

Lue myös: Onko Hailey Bieberin tatuoinnissa yhteys Selena Gomeziin? Fanien spekulaatiot käyvät kuumina

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat