Kuva: Henna Koste

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Juuditin kanssa avioitunut ja eronnut Tommi: "Olen parisuhteessa"

04.08.2021 14:30 - Henna Koste

Tommi paljastaa, millaiset välit hänellä on Juuditin kanssa.

Suosittu Ensitreffit alttarilla -ohjelma palaa elokuun lopussa ruutuihin kahdeksannen kauden jaksoin. Alkavan kauden lehdistötilaisuudessa kuulumisiaan kertoi myös edelliseltä kaudelta tuttu Tommi. Hän meni ensikohtaamisella naimisiin Juuditin kanssa, mutta heidän yhteinen matkansa ei jatkunut avioparina ohjelman jälkeen. Tommi ei löytänyt kaipaamiaan tunteita Juuditia kohtaan. 

Tommi kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että on saanut ohjelmaan osallistumisestaan erilaista palautetta. Kasvotusten tuleva palaute ja netissä kirjoitetut kommentit eroavat selkeästi toisistaan. 

- Se oli kohdallani kaksijakoista. Kaikki negatiiviset kommentit ovat tulleet netissä, eivätkä edes suoraan minulle. Se on sitä somemöyhötystä. Kaikki positiivinen palaute on tullut suoraan ja henkilökohtaisesti minulle, Tommi kertoo. 

Onko Tommi ja Juudit vielä pitäneet yhteyttä?

- Juuditin toive oli, ettemme jatkaisi loppupeleissä ystävinäkään. Joitakin viestejä olemme vaihtaneet ja pystymme olemaan yhteyksissä, jos on tarvetta, mutta emme ole erityisesti olleet yhteyksissä, Tommi kertoo. 

Tommi on löytänyt nyt rinnalleen uuden ihmisen.

- Tällä hetkellä olen parisuhteessa. Ihan alun perin olemme tutustuneet netin kautta, Tommi kertoo. 

Tommi ja Juudit nähtiin suosikkiohjelman seitsemännellä kaudella. (kuva: MTV3)

Lue myös: Saako Ensitreffit alttarilla -hakijalla olla lapsia tai takanaan avioliitto? Asiantuntija paljastaa

Kilpailut

Uusimmat