Kuva: All Over Press

Jennifer Aniston karsi lähipiiristään ihmiset, jotka eivät ota koronarokotetta - vastaa nyt kritisoijille

09.08.2021 11:15 - Senja Rapila

Sosiaalisessa mediassa monet ovat kritisoineet Anistonin ehdottomuutta ja sitä, ettei hän halua viettää aikaa rokottamattomien henkilöiden seurassa.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 52, on paljastanut tuoreessa haastattelussa, että hän on karsinut lähipiiristään ja kontakteistaan ihmiset, jotka eivät ole ottaneet - eivätkä aio ottaa - koronarokotetta. Hän kertoi In Stylen haastattelussa, ettei hänellä "ole aikaa rokotevastaisille ihmisille tai sellaisille, jotka eivät kuuntele tieteeseen liittyviä faktoja". 

Aniston julkaisi toukokuussa Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi olevansa täysin rokotettu koronavirusta vastaan. Hän on yksi niistä julkisuuden henkilöistä, jotka aktiivisesti puhuvat koronavirusrokotteen puolesta sosiaalisessa mediassa.

Aniston, joka on pitänyt julkisesti rokotusvastaisuutta vastuuttomana, on saanut sosiaalisessa mediassa kritisointia ja ihmettelyä päätöksensä tiimoilta. Instagramista löytyy muun muassa seuraavanlaisia kommentteja:

"En koskaan uskonut, että lopettaisin Jenniferin seuraamisen."

"Kuinka paljon sait rahaa siitä, että puhut tämän puolesta?"

"Ihmisillä on hyviä syitä olla ottamatta rokotusta."

Daily Mail kertoo nyt Anistonin vastanneen Instagramin Tarinat-osiossa ihmettelijöille. Eräs näyttelijän seuraaja on esimerkiksi ihmetellyt, miksi Aniston on huolissaan rokottamattomista henkilöistä seurassaan, jos hän on itse saanut rokotukset.

"Siksi, jos sinulla on Delta-muunnos, voit silti antaa sen minulle. Voin sairastua lievästi, mutta en joudu sairaalaan tai kuole. MUTTA voin antaa sen jollekin muulle, joka ei ole saanut rokotetta, ja joka kuuluu riskiryhmään. Silloin riskeeraan heidän elämänsä. Siksi minä olen huolissani. Meidän pitää ajatella tässä myös muita kuin itseämme", Aniston napauttaa.

Lue myös: Jennifer Anistonin kaksoisolennon imitaatio Frendien Rachelista loksauttaa leuat - katso video

Lue myös: Jennifer Aniston kritisoi Frendeissä vieraillutta tähtinäyttelijää: 'Paskoi ohjelman päälle'

Lue myös: Jennifer Anistonilta tivattiin seksin harrastamisesta Frendit-kollegan kanssa: "Koska miksipä ei?"

Lue myös: Jennifer Anistonia piinattiin epäreiluilla vauvauteluilla vuosia - tähti selvisi terapian avulla

Lähde: Daily Mail, In Style

Kilpailut

Uusimmat