Kuva: AOP

Tuleeko David Schwimmerista ja Jennifer Anistonista viimein pari? Schwimmer antoi vihdoin vastauksen

12.08.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Huhut kaksikon ympärillä ovat liikkuneet villisti viime aikoina.

Aiemmin tällä viikolla Frendien fanit eivät meinanneet pysyä nahoissaan, kun uutisoitiin, että sarjassa rakastettua pariskuntaa Rachelia ja Rossia näytelleet Jennifer Aniston, 52, ja David Schwimmer, 54, saattaisivat mahdollisesti tapailla todellisuudessakin. Näyttelijöiden lähipiiristä kerrottiin, että he tekstailevat tiiviisti ja Schwimmer oli juuri lentänyt New Yorkista Los Angelesiin Anistonia tapaamaan. Lähteestä kerrottiin, että he olivat viettäneet paljon aikaa Anistonin kotona. Heidät oli kuitenkin nähty yhdessä kävelyllä myös yhdellä Santa Barbaran viinitiloista ja lähde kuvaili heidän välillään olevan edelleen kemiaa.

Nyt Schwimmer kuitenkin vastaa uteluihin ja hyvin lupaavan kuuloiset huhut saivatkin häneltä tyrmäyksen. Schwimmerin edustaja on tiedottanut näyttelijän kommentoineen asiaa niin, että huhu hänen ja Anistonin tapailusta ei ole totta.

Huhuja parin lämmenneistä väleistä on liikkunut siitä lähtien, kun he toukokuussa julkaistussa Frendien paluujaksossa paljastivat, että olivat olleet salaa valtavan ihastuneita toisiinsa jo sarjan kuvausten aikana. 

Lue myös: Frendien paluujakso herätti Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin tunteet - alkaako tästä odotettu rakkaustarina?

Lue myös: Frendien rakastettu pariskunta paljasti ihastuneensa myös tosielämässä - "Se oli molemminpuolista!"

Lähde: Metro

Suosittelemme

Uusimmat