Kuva: All Over Press

Matthew McConaughey ei ole käyttänyt dödöä 35 vuoteen - vastanäyttelijä kommentoi nyt ominaistuoksua

16.08.2021 14:15 - Senja Rapila

51-vuotias näyttelijäkonkari paljasti vuonna 2005, että hän ei käytä deodorantteja eikä partavesiä. Hän luottaa luonnolliseen tuoksuun ja hyvään hygieniaan.

Näyttelijä Matthew McConaughey, 51, paljasti vuonna 2005, ettei hän ole käyttänyt deodoranttia 20 vuoteen. Vuosien ajan näyttelijän fanit ovat olleet ihmeissään McConaugheyn peseytymistottumuksista ja siitä, ettei tämä käytä deodoranttia tai muita tuoksuja.

McConaughey on jopa paljastanut haastattelussa, että hänen Fool's Gold -vastanäyttelijänsä (eli Kate Hudson) oli jopa tuonut vuoden 2008 kuvauksiin suolasta valmistettuja deodorantteja, yrittäen saada miehen käyttämään niitä, sillä ne ovat "luonnollisia".

- Kate pyysi, että voisinko käyttää niitä. En koskaan käyttänyt. En deodoranttia, en partavettä, McConaughey on kertonut.

Luonnollisuutta ylistävän näyttelijän tuoksuttomat vuodet ovat tähän päivään mennessä kasvaneet jo yli 35 vuoteen. Näyttelijä Yvette Nicole Brown, 50, joka tähditti Tropic Thunder -elokuvaa yhdessä McConaugheyn kanssa, on nyt kertonut kolllegansa ominaistuoksusta.

- Olen hänen suuri faninsa. Muistan, kuinka hän sanoi, ettei hän käytä deodoranttia, eikä hänellä ole ominaishajua. Joten ensimmäinen ajatukseni olikin, että aion päästä mahdollisimman lähelle häntä, jotta tiedän puhuuko hän totta, Brown on paljastanut haastattelussa.

Brown pääsi kuin pääsikin McConaugheyn iholle ja nuuhkaisu yllätti.

- Hänellä ei ole ominaishajua. Hän tuoksuu granolalta ja hyviltä elintavoilta. Hänellä on hyvä, hyvä tuoksu. Se tuoksuu häneltä, eikä se ole lainkaan tunkkainen tai kamala.

Yvette Nicole Brown pitää näyttelijäkollegansa Matthew McConaugheyn ominaistuoksusta. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Alan Cumming oli ehdolla Harry Potter -elokuvan muistettavaan rooliin - vetäytyi lopulta ja haistatti tekijöille

Lue myös: Silminnäkijä kuvasi Lily-Rose Deppin, 22, ja Austin Butlerin, 29, kiihkeät suudelmat - some villiintyi

Lue myös: Lähde paljastaa Pretty Little Liars -tähden olleen naimisissa jo kaksi vuotta - salasi avioliiton täysin

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat