Kuva: AOP

Suhdehuhujen keskellä olevaa Khloé Kardashiania syytettiin itsearvostuksen puutteesta - vastasi napakasti

17.08.2021 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin huhutaan palanneen taas yhteen.

Khloé Kardashianin, 37, suhteen tilasta NBA-tähti Tristan Thompsonin, 30, kanssa liikkuu monia huhuja. Aiemmin kesällä uutisoitiin, että pari on eronnut. Nyt mediassa kuitenkin liikkuu tietoja, joiden mukaan pari olisi taas palannut yhteen.

Lähde on kertonut In Touch Weeklylle, että Kardashian yrittää ”epätoivoisesti” saada suhteen toimimaan luottamuspulasta huolimatta. Mirror kirjoittaa, että Kardashian on antanut jälleen uuden mahdollisuuden Thompsonille. Eräs Twitter-käyttäjä jakoi tämän uutisen sosiaalisessa mediassa ja syytti Kardashiania täydestä itsearvostuksen puutteesta. Kardashian huomasi tämän kommentin eikä jäänyt sanattomaksi.

”Eli olet tehnyt arvion elämästäni jonkin blogin perusteella? Tuo taitaa kertoa enemmän sinusta kuin se kertoo minusta”, Kardashian näpäytti.

Naisen twiitin näet alta tai tästä linkistä.

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin suhteessa on ollut monia vaiheita. Pari ajautui valtavan kohun keskelle, kun Thomsonin uutisoitiin pettäneen Kardashiania tämän odottaessa parin yhteistä lasta. Pettämisskandaali ei jäänyt ainoaksi, vaan Thompson petti Kardashiania myös Jordyn Woodsin kanssa vuosi myöhemmin. Kardashianilla ja Thompsonilla on yksi yhteinen lapsi, 3-vuotias True.

Khloé Kardashian ja Tristan Thompson (kuva: AOP)

Lue myös: Khloé Kardashian julkaisi harvinaisia kuvia luonnollisesta hiustyylistään - fanit rakastuivat välittömästi

Lue myös: Millaisen neuvon Khloé Kardashian antaisi nuoremmalle itselleen? Tähdeltä ytimekäs vastaus

Lähteet: Metro, Mirror

Kilpailut

Uusimmat