Kuva: AOP

Millaisen neuvon Khloé Kardashian antaisi nuoremmalle itselleen? Tähdeltä ytimekäs vastaus

28.07.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashianilla on tapana vastailla faniensa twiitteihin ja tällä kertaa häneltä kysyttiin, mitä neuvoja hän antaisi nuoremmalle itselleen.

Khloé Kardashianilla, 37, on usein tapana vastailla faniensa twiitteihin. Eilen maanantaina eräs naisen seuraajista halusi tietää, millaisen neuvon Kardashian antaisi nuoremmalle itselleen.

"Niitä neuvoja olisi varmasti paljon, mutta yksi olisi, että elä itsellesi. Älä elä niin kuin muut haluavat sinun elävän, sillä kukaan muukaan ei tee niin", Kardashian vastasi.

"Haluaisin sanoa myös, että keskity tekemään itsestäsi onnellinen. Kaikki muut asiat tuovat paineita eivätkä ne merkitse suuremmassa mittakaavissa. Luo itse oma onnesi ja ole luova", Kardashian jatkoi.

Kardashian on ollut julkisuudessa jo pitkään ja ollut yksi Keeping Up with the Kardashians -sarjan tähdistä. Sarja alkoi vuonna 2007 ja nyt se on tullut päätökseensä. Kardashian on myöntänyt sarjan päättymisen olevan pelottava asia.

- Minä olen niin tapojeni vanki, että muutos pelottaa. En ole hyvä muutosten suhteen ja tänä vuonna niitä on ollut muutenkin paljon, joten tämä tuntuu raskaalta, Khloé kertoi toukokuussa.

Lue myös: Khloé Kardashian ja Tristan Thompson viettivät aikaa yhdessä - lähde kiistää romanssin

Lue myös: Khloé Kardashianin pituutta hämmästeltiin - tähti antoi napakan vastauksen

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat