Kuva: MTV3

Lenita Susi näyttelee Salatuissa elämissä lukiolaista – moni yllättyy usein näyttelijän oikeasta iästä

20.08.2021 12:15 - Henna Koste

Näyttelijä Lenita Susi on roolihahmoaan vanhempi ja rohkeampi, mutta yhtäläisyyksiäkin löytyy.

Näyttelijä Lenita Susi on yksi Salatut elämät -sarjan tuoreimmista kasvoista. Susi näyttelee Daniela Honkasta, joka on Marikan tytär (Susanna Laine). Aiemmin näyttelijää on nähty muun muassa Sorjosessa, Mielensäpahoittajassa ja Elämältä kaiken sain -elokuvassa. Susi on innoissaan pestistään päivittäissarjassa.

- Tässä oppii todella paljon, sillä kuvauspäiviä on niin paljon, Susi kuvailee.

Susi on huomannut suosikkisarjan vaikutuksen. Moni on tunnistanut hänet kadulla, mutta etenkin sosiaalisessa mediassa se on näkynyt sarjan fanien viesteinä.

- Se on ollut hauskaa, miten etenkin nuoret laittavat viestiä sosiaalisessa mediassa. Ne lämmittävät mieltä. Keväällä ruutuun astumisen aikaan viestejä tuli paljon.

Susi samaistuu osittain hahmoonsa, mutta näkee myös selkeitä eroavaisuuksia.

- Daniela on paljon ujompi kuin minä, mutta meitä yhdistää hyväntahtoisuus ja myönteisyys asioita kohtaan, Susi kuvailee.

Daniela on myös huomattavasti näyttelijäänsä nuorempi. Susi on 25-vuotias, Daniela Honkanen 18-vuotias lukiolainen.

- Tuntuu hauskalta ja mielenkiintoiselta näytellä teiniä. Minulla on tosi nuoret kasvot. Joudun usein kertomaan ihmisille ikäni, jotta he pystyisivät suhtautumaan minuun oikein, Susi kertoo. 

Susi kertoo, että valmistautuminen kuvauksiin jatkuu maskituolissa. Silloin näyttelijä on hiljainen ja keskittyy tuleviin kohtauksiin.

- Se on tärkeä hetki ottaa rooli päälle. Toki annan maskeeraajan tehdä rauhassa oman työnsä, ettei huulet liiku, kun laitetaan huulipunaa, Susi naurahtaa. 

Lue myös: Salatut elämät palaa kesätauolta historiallisella tavalla

Uusimmat