Kuva: AOP

Margot Robbie toteutti vaativan Suicide Squad -stunttinsa itse - ohjaaja ylistää

17.08.2021 16:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Stuntti vaati näyttelijältä akrobaattisia taitoja.

Näyttelijä Margot Robbie, 31, toteutti The Suicide Squad: Suicide Mission -elokuvassa nähtävän vaativan käsirautastunttinsa itse. Asian vahvistaa elokuvan ohjaaja James Gunn. Artikkelissa on luvassa spoilereita kyseisestä kohtauksesta, joten niitä pelkäävän on parempi lopettaa lukeminen tähän.

Margot Robbie esittää elokuvassa Harley Quinnia, joka siepataan ja kahlitaan käsiraudoista kattoon. Quinn onnistuu surmaamaan yhden vangitsijoistaan katosta roikkuen kuristaen tämän jaloillaan. Tämän jälkeen Quinn nappaa avaimen tappamansa miehen taskusta niin ikään pelkkiä jalkoja apunaan käyttäen ja onnistuu vieläpä avaamaan käsiraudat avaimella.

Ohjaaja James Gunn on paljastanut, että Robbie todella toteutti akrobaattisen stuntin alusta loppuun itse.

- Hän on kuin ihmismuodossa oleva Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Tuon kohtauksen katsominen on uskomatonta. Olin niin iloinen, että se onnistui, Gunn sanoo.

Yksi asia ohjaajaa kuitenkin häiritsee kohtauksessa. Häntä harmittaa, että Robbien kasvot peittyvät vaatekappaleella kriittisellä käsirautojen avaamisen hetkellä ja näin ollen naista voisi luulla sijaisnäyttelijäksi.

The Suicide Squad: Suicide Mission tuli Suomessa ensi-iltaan 6. elokuuta.

Lue myös: Uskomaton yhdennäköisyys! Margot Robbien kaksoisolento loksautti someväen leuat

Lue myös: Margot Robbie paljasti nolona muiston kollegastaan - eksä fanitti ja asia näkyi jopa makuuhuoneessa

Lähde: Buzzfeed

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat