Kuva: Eric Charbonneau / AOP

Margot Robbie paljasti nolona muiston kollegastaan - eksä fanitti ja asia näkyi jopa makuuhuoneessa

05.08.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

John Cena ja Margot Robbie tähdittävät uutta Suicide Squad -elokuvaa. Cena on yksi suurimmista showpainitähdistä ja tämä näkyi myös aikoinaan Margot Robbien elämässä.

The Suicide Squad: Suicide Mission on jatko-osa vuonna 2016 ilmestyneelle Suicide Squad -elokuvalle, joka perustuu DC Comicsin sarjakuvien antisankarijoukkoon. Elokuvassa näyttelevät muun muassa Margot Robbie, Viola Davis, Idris Elba, Pete Davidson, John Cena sekä Taika Waititi.

Robbie ja Cena olivat vastikään Jimmy Kimmel Live -ohjelman haastateltavana ja keskustelutuokiossa paljastui hulvaton asia.

Cena on luonut menestyksekkään uran showpainijana, ennen kuin astui Hollywoodiin. Cena, kuten myös Dwayne "The Rock" Johnson, on yksi suosituimmista painijoista kautta aikojen.

Robbie kertoi, että nukkui aikoinaan Cenan valvovan silmän alla. Robbien ex-poikaystävä oli nimittäin John Cena -fani ja piti makuuhuoneessaan Cenaa esittävää suurta pahvihahmoa.

- Margot ei halunnut kertoa minulle, sillä häntä nolotti, mutta lopulta hän keräsi rohkeuden, ja olihan se hieman hämmentävää, että olen ollut heidän makuuhuoneessaan 2,5 vuotta. Pahvista tehty meikäläinen on siis jakanut muun muassa intiimit hetket, Cena nauroi.

The Suicide Squad: Suicide Mission julkaistaan Suomessa 6. elokuuta. Näet trailerin alta.

Jos video ei näy, paina tästä.

Lue myös: The Suicide Squadin lapsilta kielletty traileri rikkoi katsojaennätyksen

Lue myös: Sylvester Stallone sai yllätysroolin - mukaan tulevaan supersankarileffaan

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat