Kuva: AOP

Moderni perhe -tähti Nolan Gould jakoi videon ensimmäiseltä tankotanssitunniltaan - "Tragic Mike"

17.08.2021 18:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Gould ei usko suoriutuneensa tankotanssikokeilustaan hyvin.

Moderni perhe -sarjan Luke Dunphyn roolista tutuksi tullut Nolan Gould, 22, on jakanut Instagram-seuraajiensa iloksi videopätkän ensimmäiseltä tankotanssitunniltaan. Mies ei mitä ilmeisimmin ole erityisen tyytyväinen suoriutumiseensa, sillä hän aloittaa kuvatekstin sanaparilla ”tragic Mike” (traaginen Mike), joka on väännös stripparielokuvasarjasta Magic Mike.

”Saatan poistaa tämän saman tien, mutta minun oli pakko jakaa ensimmäisen tankotanssituntini tulokset. Olen aina halunnut kokeilla tätä”, Gould kirjoittaa.

”Minulla on huono koordinaatiokyky ja olen erittäin jäykkä. Kehoni on käytännössä katsoen tehty Lego-palikoista”, Gould sanailee.

Miehen videopäivityksen voit katsoa alta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Mielenkiintoinen yksityiskohta kommenttikentässä on, että suomalainen Lotta Hintsa on kommentoinut videota ja saanut kommentilleen tykkäyksen itse Gouldilta. Hintsa on vuorikiipeilijä ja entinen Miss Suomi.

Onkohan tämä Lego-palikkahomma meidän kiipeilijöiden juttu?” Hintsa kysyy itkunauruemojin ryydittämänä.

Myös Nolan Gould on harrastanut kiipeilyä.

Nolan Gould on omaksunut entistä liikunnallisemman elämäntavan. Vuoden alussa mies kertoi People-lehdelle ottaneensa aktiivisen treenaamisen osaksi elämäänsä ja tehneensä myös muutoksia ruokavalioonsa. Hän myös luopui alkoholista.

- Suurin muutos minulle oli alkoholista luopuminen. Se on ollut oikeastaan todella hvä päätös. Tunnen sen selkeyttäneen päätäni. Olen kirjoittanut mahdollisimman paljon, käynyt näyttelytunneilla ja ottanut kaikki askeleet siihen suuntaan, että kun pandemia on vihdoin ohitse, olen valmis tekemään töitä, Gould kertoi tuolloin.

Lisää miehen muodonmuutoksesta pääset lukemaan tästä artikkelista.

Lue myös: Ariel Winter huomasi kollegansa treenikuvan - hulvaton kommentti sai fanit innostumaan

Lue myös: HS: Lotta Hintsa pelasti ihmishengen vuoristossa - huippu jäi upean teon vuoksi valloittamatta

Kilpailut

Uusimmat