Kuva: MTV3

Salkkareihin palaava Markku Pulli on viime vuodet panostanut opiskeluun: "Haaveammattini lapsesta asti"

22.08.2021 18:15 - Henna Koste

Markku Pulli jatkaa Salatut elämät -sarjassa kuuden vuoden tauon jälkeen. Mies ei ole levännyt laakereillaan, vaan toteuttanut suurinta unelmaansa.

Tällä viikolla Salatut elämät -sarjan fanit saivat iloisia uutisia, kun paljastettiin, että Markku Pullin näyttelemä Joonatan Sievinen tekee paluun Pihlajakadulle. Joonatan kirjoitettiin sarjasta ulos kuusi vuotta sitten. Vuonna 2007 Joonatanin rooliin heittäytynyt Pulli kokee hahmonsa edelleen tutuksi.

- On tuntunut luontevalta palata tähän, vaikka välissä on ollut pitkä aika. Joonatanille on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista ja hän on ollut mukana hyvässä ja pahassa, Pulli sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Big Brotherin VIP -versiossakin marinoitu näyttelijä kertoo, että vuosien saatossa hänen kasvonsa ovat jo osittain unohtuneet tv-katsojilta. 

- Kun en näkynyt enää ruudussa, ihmiset eivät enää tunnistaneet yhtä paljon kadulla. Tosin kesäuusintojen aikaan se tunnistaminen taas hieman lisääntyi, että ”hei, tuohan on tuo kaveri”, Pulli kertoo. 

Viime vuosina Pulli on panostanut toiseen unelmaansa: lentolupakirjaan.

- Lentäjä on ollut haaveammattini lapsesta asti. Toiset halusivat olla palomiehiä ja astronautteja, minä mietin, että olisi kiva olla lentäjä. Kun pääsin toteuttamaan unelmani muutama vuosi sitten, päätin panostaa siihen. Olen keskittynyt opiskeluun, Pulli sanoo.

Hän toteaa, että koronapandemia on tehnyt tehtävänsä myös ilmailualalla. Silti ala tuntuu Pullista omalta ja tulevaisuuden päämäärältä.

- Haaveeni on tulla liikennelentäjäksi, Pulli sanoo.

Pulli aloitti Salatut elämät -sarjassa vuonna 2007. Kuva vuodelta 2013. (kuva: AOP)

Lue myös: Kun Salkkarit-tähti Timo Jurkka kuuroutui, hän jatkoi suosikkisarjassa - kertoo nyt erikoisjärjestelyistä

Uusimmat