Kuva: AOP

Kelly Clarksonin ja ex-miehen avioliitosta karuja paljastuksia, lähde: "Se meni kamalaksi"

19.08.2021 20:15 - Iiro Myllymäki

Lähteen mukaan Brandon Blackstock oli "erittäin kateellinen" Clarksonin menestyksestä ja tienaamisesta.

Laulaja ja nykyään myös suosittua talk show -ohjelmaa vetävä Kelly Clarkson, 39, odottaa avioeron viimeistelyä Brandon Blackstockin, 44, kanssa. Sisäpiirin lähde kertoo nyt Us Weekly -lehdelle ex-parin keskinäisestä dynamiikasta ja suhteen ongelmista.

- Suhde oli ollut kivikkoinen jo pidemmän aikaa. Kelly oli suhteessa se paljon tienaava osapuoli, jolla on hurjan suosittu talk show ja joka on myös mukana The Voicessa. Brandon oli erittäin kateellinen tästä ja antoi Kellyn myös kuulla sen, lähde kertoo.

Clarkson ja musiikkimanagerina työskentelevä Blackstock laittoivat avioeron vireille kesäkuussa 2020. Us Weeklylle puhuva lähde kertoo, että Clarkson voi vihdoin nauttia menestyksestään joutumatta tuntemaan häpeää. Naisen kerrotaan olevan tällä hetkellä erittäin itsevarma.

Clarkson ja Blackstock menivät naimisiin vuonna 2013. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta.

Lähde kertoo Us Weeklylle, että avioliiton loppupuolella Clarksonista alkoi tuntua, että hänen aviomiehensä vain käyttää häntä hyväkseen saadakseen rahaa ja pidettyä yllä ylellisen elämäntyylin.

- Avioliitto meni todella kamalaksi loppua kohden. Kellystä tuntui, ettei hän voinut enää luottaa Brandoniin, lähde kertoo.

Lue myös: Kelly Clarkson paljastaa, miksi ei menisi kauneusleikkauksiin: "En sano olevani sen yläpuolella"

Lue myös: "Tätä ei pitäisi kertoa" - Kelly Clarkson joutui ulostamaan roskakoriin kesken esityksen

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat