Kuva: AOP

Miranda Kerr ex-miehestään Orlando Bloomista: "Kuin ärsyttävä veli"

22.08.2021 21:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kerr ja Bloom olivat naimisissa vuodet 2010-2013.

Huippumalli Miranda Kerr, 38, avautui tuoreessa haastattelussa suhteestaan ex-mieheensä Orlando Bloomiin sekä tämän nykyiseen kumppaniin, laulaja Katy Perryyn. Kerrin mukaan he viettävät paljon aikaa yhdessä ja usein tärkeät tapahtumat juhlitaan Kerrin ja hänen miehensä sekä Perryn ja Bloomin kesken.

- Vietämme juhlapyhiä yhdessä. Kaikki suuret tapahtumat ovat sellaisia, joita juhlimme yhdessä. Rakastan Katya. Uskallan varmasti todeta, että rakastan häntä enemmän kuin Flynnin isää, Kerr toteaa viittaamalla hänen ja Bloomin yhteiseen Flynn-poikaan.

Kerrin mukaan Bloom on hänelle nykyään enemmän kuin veli. 

- Hän on minulle kuin veli. Useimmiten, se ärsyttävä veli. Katy auttaa minua hänen kestämisessään, Kerr naurahtaa.

Kerr muistelee haastattelussa myös ensimmäistä kertaa, kun hän tapasi Perryn.

- Kun he alkoivat seurustella, Orlando kutsui minut kylään. Me tulimme Katyn kanssa heti toimeen. Näin myös sen, miten ihanasti hän oli Flynnin kanssa. Hyvin luonnollisesti, mutta hän ei yrittänyt olla hänen äitinsä. Hän oli vain ystävällinen ja hauska.

Myös Perryn ja Bloomin perhe on sittemmin täydentynyt. Heidän Daisy-tyttärensä syntyi elokuussa 2020. Kerrillä sen sijaan kaksi lasta miehensä Evan Spiegelin kanssa. 

Lue myös: Monet julkkikset ovat liittyneet innolla "kymppikerhoon" - seksiä on harrastettu lentokoneen penkeillä ja vessassa

Lue myös: Orlando Bloomin ex-vaimon kommentti Katy Perryn kuvaan ihastuttaa somessa

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat