Kuva: All Over Press

Monet julkkikset ovat liittyneet innolla "kymppikerhoon" - seksiä on harrastettu lentokoneen penkeillä ja vessassa

04.07.2021 18:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Lentokoneessa seksiä harrastaneiden kymppikerhoon kuuluminen on monelle kunniamerkki rintaan.

Kuuluisa "kymppikerho" on termi, jolla viitataan ihmisiin, jotka ovat harrastaneet seksiä lentokoneessa lennon aikana. Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat myöntäneet haastatteluissa kuuluvansa kymppikerhoon. Katso alapuolelta ketkä ovat asiasta julkisesti kertoneet ja miten suoritukset ovat tapahtuneet.

Chrissy Teigen & John Legend

(kuva: AOP)

Chrissy Teigen, 35, ja hänen aviomiehensä John Legend, 42, ovat myöntäneet harrastaneensa seksiä lentokoneessa, eikä paikka ollut edes klassisesti lentokoneen vessa. Teigen on myöntänyt Cosmopolitanin haastattelussa, että pari harrasti seksiä lentokoneen penkeillä ykkösluokassa Thaimaan lennolla.

- Olimme peiton alla. Emme edes olleet sellaisessa kapselissa. Minusta tuntuu siltä, että meidän olisi pitänyt saada siitä joku palkinto, Teigen on kommentoinut.

Miranda Kerr

(kuva: All Over Press)

Orlando Bloomin ex-vaimo, malli Mirand Kerr, 38, on myöntänyt liittyneensä kymppikerhoon. Hän on jopa paljastanut haastattelussa, että on nautiskellut lentokoneessa myös yksin.

- Sanotaan näin: Olen saanut orgasmin ilmassa. Yksin ja yhdessä.

Kris & Caitlyn Jenner

(kuva: All Over Press)

Kris Jenner, 65, on paljastanut haastattelussa, että hänen ja Caitlyn Jennerin (ent. Bruce) noloin hetki on ollut se, kun he jäivät kiinni seksin harrastamisesta lentokoneessa.

- Noloin hetki oli se, kun olin Caitlynin kanssa lennolla ykkösluokassa. Liityimme kymppikerhoon ja meistä tuntui siltä, että kukaan ei huomannut. Harrastimme seksiä vessassa ja kun tulimme ulos, kukaan ei sanonut mitään, Jenner kertoo.

- Lennon päätteeksi lentoemäntä kuulutti mikrofoniin: "Onnittelut herra ja rouva Jenner. Olette liittyneet nyt kymppikerhoon. Olemme niin ylpeitä teistä, että olemme päättäneet antaa teille pullon shampanjaa. Jee!". En voinut painua alemmaksi penkilläni. Olin niin häpeissäni.

Kim Kardashian

(kuva: AOP)

Kim Kardashian, 40, paljasti fanien kyselytuokiolla liittyneensä kymppikerhoon. Hän kuitenkin hoiti hommat yksityiskoneessa pitkällä yölennolla, sillä ei voisi kuvitella tekevänsä sitä yleisellä lennolla tai uteliaiden silmien alla.

Cara Delevingne

(kuva: AOP)

Malli Cara Delevingne, 28, on myöntänyt harrastaneensa seksiä lentokoneessa useampia kertoja.

- Olen aina kuitenkin jäänyt kiinni. On todella vaikeaa olla jäämättä kiinni, Delevingne kertoo.

Eräänä kertana hän sai jopa yleisöä.

- Harrastin seksiä lentokoneen penkeillä ja siinä vieressä oli mies, joka katseli. Päädyimme kertomaan lentoemännälle mitä oli meneillään. Sanoimme, että mies tuijottaa meitä ja pyysimme, josko lentoemäntä voisi pyytää häntä lopettamaan.

Liam Neeson

(kuva: AOP)

Näyttelijä Liam Neeson, 69, on myös myöntänyt harrastaneensa seksiä lentokoneessa. Hän myönsi asian vuonna 2014 lehdistötilaisuudessa.

- Muistan, että se oli Lufthansan lento.

Ralph Fiennes

(kuva: All Over Press)

Vuonna 2007 lentoemäntä Lisa Robertson kertoi julkisesti, että hänellä olisi ollut pikainen sutina näyttelijä Ralph Fiennesin, 58, kanssa lennolla Australiasta Intiaan. Roberton kertoi tuolloin, että kaksikko hoiti hommat bisnesluokan vessassa.

- Ensin kielsin sen, koska halusin epätoivoisesti pitää työni, enkä halunnut loukata Ralphia. Tiedän, että jotkut pitävät sitä ällöttävänä. Enkä ole ylpeä siitä mitä tein. Se oli epäammattimaista. Mutta en kadu sitä, Robertson kertoi.

Barbra Streisand

(kuva: All Over Press)

Näyttelijäkonkari Barbra Streisand, 79, on kertonut haastattelussa, että vuokrasi miehensä James Brolinin kanssa tarkoituksella yksityiskoneen liittyäkseen kuuluisaan kymppikerhoon.

Janet Jackson

(kuva: AOP)

Janet Jackson, 55, on paljastanut harrastaneensa seksiä lentokoneessa tuntemattomien matkustajien ympäröimänä. Hän myöntää, ettei ole ylpeä siitä, missä kymppikerhoon liittyminen tapahtui.

- Se tekee asiasta paljon pahemman, sillä hoidimme hommat minun istumapaikallani!

Kiinnostaako sinua kymppikerhoon liittyminen? Voit lukea vinkit salamyhkäiseen seksin harrastamiseen lentokoneessa toisesta artikkelistamme, täältä.

Lue myös: Nainen väittää liittyneensä kymppikerhoon kummituksen kanssa - haluaa seuraavaksi lapsen

Lue myös: Quentin Tarantino ei ymmärrä viimeisimmän elokuvansa tappelukohtauskritiikkiä: "Imekää munaa"

Lue myös: Lähde: Britney Spearsin eksä kommentoi kylmäävästi holhouskiistaa - salassapitosopimuksesta huolimatta

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Uusimmat