Kuva: AOP

Khloé Kardashianin ja ex-miehen hellä hetki tallentui kameralle - välit ovat kunnossa

26.08.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashian ja Tristan Thompson erosivat kesäkuun lopulla, mutta ovat pitäneet välit kunnossa True-tyttären vuoksi.

Kesäkuun lopulla selvisi, että Khloé Kardashian, 36, ja Tristan Thompson, 30, ovat päättäneet suhteensa toistamiseen. Parin ensimmäinen ero tapahtui vuonna 2019 pettämiskohun saattelemana, kun Thompson oli muhinoinut Jordyn Woods -nimisen naisen kanssa.

Kardashian ja Thompson ovat hyvissä väleissä keskenään erosta huolimatta ja haluavat antaa kaikkensa True-tyttärelleen. Vastikään ex-pari oli vienyt yhdessä Truen tanssitunnille ja viettänyt aikaa koko perheen voimin.

Tristan Thompson, True Thompson sekä Khloé Kardashian. (kuva: AOP)

Thompson ja Kardashian saapuivat, sekä poistuvat, paikan päältä eri kyydeillä. Kun Kardashian oli istunut autoon kotimatkaa varten, halasi Thompson naista vielä päivän päätteeksi, ja hellä hetki tallentui myös kameralle.

Thompson ja Kardashian halaavat. (kuva: AOP)

Kuun alussa pariskuntaa lähellä oleva lähde paljasti, että Khloé Kardashian ei kaipaa ex-miestään takaisin ja viihtyy hyvin sinkkuna.

- Khloé ja Tristan eivät ole palanneet yhteen, mutta he tulevat toimeen ja toimivat yhdessä, jotta Truella olisi kaikki hyvin. Kardashian viihtyy hyvin sinkkuna eikä kaipaa Tristania takaisin suhteeseen, lähde kertoi People-julkaisulle.

Lue myös: Khloé Kardashian viihtyy sinkkuna - ex-mies saattaa yrittää vietellä jatkossakin

Lue myös: Millaisen neuvon Khloé Kardashian antaisi nuoremmalle itselleen? Tähdeltä ytimekäs vastaus

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat