Kuva: MTV/Handout

Ensitreffit alttarilla -osallistujat julki - katso esittelyt

27.08.2021 08:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarjan uusi kausi starttaa 31. elokuuta.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 31. elokuuta. Asiantuntijoina nähdään erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti Elina Tanskanen, pastori Kari Kanala ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.

Asiantuntijat ovat löytäneet jälleen neljä paperilla toisilleen sopivaa paria, joiden yhteistä matkaa sarjassa seurataan. Mukana olevien esittelyt pääset katsomaan alta.

Venla, 29, Turku

(kuva: MTV/Handout)

Venla työskentelee Turussa opettajana sekä toimistotyöntekijänä. Naisessa on omien sanojensa mukaan kaksi puolta. Hän nauttii sosiaalisista tilanteista, mutta kaipaa myös omaa aikaa. Venlan harrastuksiin kuuluvat dancehall-tanssi sekä twerkkaus. 

Täläl hetkellä Venla asuu kimppakämpässä kolmen kämppiksen kanssa. Venlaa huolettaakin, millainen haaste asumisjärjestelyistä tulee tuoreessa avioliitossa. 

Toiveissa Venlalla on ymmärtävä ja keskusteleva parisuhde, josta löytyy tukea ja turvaa sekä paljon hauskaa yhteistä tekemistä. Tulevaisuuden haaveissa siintää myös opettajan virka, eikä hän siksi ole vielä varma, minne haluaa asettua asumaan.

Henna, 26, Espoo

(kuva: MTV/Handout)

Aktiiviliikkuja Henna opiskelee Helsingin yliopistossa ympäristötieteiden maisteriksi ja toimii sivutoimisesti personal trainerina. Vapaa-aika kuluu lenkkeillen sekä joogaten. Tämän lisäksi Henna valmistaa itse hopeakoruja. 

Henna asuu kaksiossa kahden kissansa kanssa. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja harkitsevainen, mutta hänestä löytyy myös pieni spontaani häseltäjä.

Onnea Henna löytää arjen pienistä asioista kuten kissan kehräyksestä tai yllättäen nähdystä auringonlaskusta. Hän toivoo parisuhteelta ensisijaisesti kumppania, jonka kanssa voi olla tiimi ja tehdä päätökset yhdessä.

Tuula, 29, Turku

(kuva: MTV/Handout)

Kätilöksi kouluttautunut Tuula toimii sairaanhoitajana digitaalisissa työterveyspalveluissa. Hän on asiakaspalveluhenkinen ja ihmisläheinen. Tuulalle elämän tärkeimpiä asioita ovat ystävät ja läheiset.

Tuula kuvailee itseään nopeatempoiseksi ja innostuvaksi, mutta toisaalta helposti lannistuvaksi. Vauhti ja vaaralliset tilanteet eivät ole asia, jota Tuula kaipaa. Sen sijaan hän nauttii pienistä arkisista iloista. 

Tuulalle kodin laittaminen ja ystävien koolle kutsuminen on tärkeitä. Hänen haaveissaan siintävätkin omakotitalo, koirat ja lapset.

Niina, 34, Helsinki

(kuva: MTV/Handout)

Niina työskentelee ravintolapäällikkönä ja opiskelee ammattikorkeakoulussa hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa. Iiloinen ja suorapuheinen helsinkiläisnainen rakastaa livemusiikkia. Tämän lisäksi hän kertoo hurahtaneensa neljä vuotta sitten juoksemiseen. 

Ilta- ja viikonloppupainotteinen ravintolatyö on tuonut haasteensa sosiaaliseen elämään. Niina pelkääkin, että työaikataulut voivat olla haaste myös parisuhteelle. 

Niina toivoo kumppania, jonka kanssa kemiat kohtaavat. Hän ei usko, että parisuhde voi onnistua, ellei heti alussa kolahda. 

Miika, 28, Helsinki

(kuva: MTV/Handout)

Rauhallinen ja harkitsevainen Miika toimii autokorjaamolla työnjohtajana, ja autot ovatkin hänelle intohimo. Vapaa-aika kuluukin pitkälti autoja tuunatessa. 

Miikalla on 5-vuotias australianpaimenkoira Kylo, jonka kanssa hän jakaa kaksionsa. Koira on omistajansa vastakohta, erittäin vauhdikas. 

Kumppanissa Miika arvostaa empaattisuutta, heittäytymiskykyä ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Hän haaveilee hyvinkin perisuomalaisista asioista: perheestä, omakotitalosta ja punaisesta mökistä, sillä ”pelkkä työ ja raha eivät tuo onnea, vaan ennemminkin läheiset ihmiset ja oma perhe”.

Sami, 30, Helsinki

(kuva: MTV/Handout)

Helsinkiläinen Sami on ammatiltaan veroasiantuntija. Ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja yllytyshullu ovat sanoja, joita tämä lauluja kirjoittava ja urheilua harrastava mies käyttää itsestään. Edellä mainuttijen lisäksi mukaan voisi lisätä myös rauhallisen ja herkän. 

Samin tekevät onnelliseksi yksinkertaiset asiat, kuten ystävien seura. keskustelut sekä hyvä ruoka ja juoma. Hän haaveilee rakkaudentäyteisestä kesästä ja onnistuneesta parisuhteesta. Pidemmällä tähtäimellä toiveissa siintävät myös lapset. 

Lari, 33, Helsinki

(kuva: MTV/Handout)

Analyytikkona työskentelevässä Larissa on kaksi puolta: ammattimainen ”kauppishymy” sekä hullutteleva seikkailija. Vapaa-ajallaan Lari harrastaa monipuolisesti urheilua. Harrastuksiin kuuluvat sekä avovesiuinti että punttitreeni. 

Larin suurin odotus tulevalle kesälle on yhteinen seikkailu. Hän tykkää omien sanojensa mukaan poistua mukavuusalueelta ja kokeilla uusia asioita.

Lari toivoo parisuhdetta, jossa kumpikin voi toteuttaa omia arvojaan ja haluaa myös tukea toisen juttuja. Lari kertoo olevansa valmis laittamaan itsensä likoon. Hän onkin valmis panostamaan suhteeseen täysillä. 

Karl, 33, Kerava

(kuva: MTV/Handout)

Keravalainen Karl on rento ja huumorintajuinen mies. Paineistetussa projektityössä plannerina toimivalle Karlille tärkeintä elämässä ovat ystävät ja läheiset.

Tulevalle kumppanille Karl ei halua asettaa minkäänlaisia odotuksia. Jokainen ihminen on aina enemmän kuin osiensa summa, vaikka hänellä olisi kaikki toivotut ominaisuudet. 

Karl toivoo parisuhteen tuovan elämään tulevaisuudennäkymää ja yhteisiä haaveita. Hän haluaa rakentaa kestävän parisuhteen ja yhteisen kodin.

Ensitreffit alttarilla alkaa 31. elokuuta MTV3-kanavalla sekä MTV-palvelussa. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ei ole nähty samaa sukupuolta olevia pareja - miksi?

Lue myös: Huomioidaanko Ensitreffit alttarilla -hakijoiden ulkonäköön liittyviä kriteereitä? 'Harkitsemme tarkkaan'

Kilpailut

Uusimmat