Kuva: Henna Koste

Huomioidaanko Ensitreffit alttarilla -hakijoiden ulkonäköön liittyviä kriteereitä? 'Harkitsemme tarkkaan'

05.08.2021 17:45 - Henna Koste

Ensitreffit alttarilla jatkuu pian.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannen kauden jaksot alkavat 31. elokuuta MTV3-kanavalla. Uudella kaudella nähdään tuttuja asiantuntijoita: erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä kirkkoherra Kari Kanala. Heidän joukkoonsa liittyy ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.

Asiantuntijat ovat löytäneet jälleen neljä paperilla toisilleen sopivaa paria, joiden yhteistä matkaa seurataan alttarilta asti. Tanskanen on aiemmin vastannut siihen, saako hakija olla ollut naimisissa aiemmin tai voiko hänellä olla entuudestaan lapsia.

- Se, että on ollut aiemmin naimisissa ei ole este missään nimessä. Jos hakijalla on lapsia, heidän tulee olla täysi-ikäisiä. Meillä on hieno tuotanto, jossa ajatellaan ihmisiä ja otetaan heidät todella huomioon. Prosessiin ei haluta alaikäisiä lapsia, jos uudet ihmiset tulevat heidän elämäänsä vain vähäksi aikaa. Ajattelemme lapsen etua, Tanskanen kertoi ohjelman seitsemmän kauden kynnyksellä antamassaan haastattelussa.

Entä, kuinka hakijoiden ulkonäköön liittyviin kriteereihin vastataan sopivia pareja etsiessä vai saako sellaisia edes esittää?

- Hakijat saavat toki toiveitaan esittää, mutta kyllä me joudumme niitä katsomaan läpi sormien. Se ei suinkaan saa olla tärkein kriteeri. Siellä on todella paljon sitä taustatyötä. Toki, jos havaitsemme jotain sellaista, että näillä ei keskenään mitenkään synny vetovoimaa, niin silloin joudumme todella tarkkaan harkitsemaan. Menemme koko ajan mätsi edellä, Hanna Myllymaa kertoo. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Juuditin kanssa avioitunut ja eronnut Tommi: "Olen parisuhteessa"

Kilpailut

Uusimmat