Kuva: AOP

Khloé Kardashian jyrähti ihmisille, jotka levittävät hänestä "valheellista tietoa" - "Säälittävää"

30.08.2021 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kardashianin mielestä ihmiset haluavat usein luoda vaihtoehdon, johon uskoa mieluummin kuin totuuteen.

Khloé Kardashian, 37, ei säästellyt sanojaan sosiaalisessa mediassa, kun hän mietti, miksi ihmiset oikein jakavat hänestä valheita ja vääriä huhuja.

"Jotkut teistä uskovat kaikkeen, tai luulevat tietävänsä, mitä on meneillään. Totuus ei ole koskaan tarpeeksi, saati tarpeeksi mehukas, joten haluatte luoda vaihtoehdon, johon uskoa", Kardashian jyrähti aluksi Twitterissä.

Kardashianin mukaan useat ihmiset haluavat vain juoruilla sekä valehdella ja se on "kummallista paskaa".

"Aina tapahtuu niin, että ihmiset kertovat minusta valheellista paskaa ja haluavat terrorisoida sillä minua. Tietenkää tässä ei ole faktoja mukana. Todella kummallista!"

Useat fanit ovatkin osoittaneet tukensa Kardashianille. Erään fanin mielestä Kardashianin ei tarvitse välittää nettitrolleista, sillä "heillä ei ole muuta sisältöä elämässään."

"Se on silti säälittävää ja myös todella turhauttavaa samaan aikaan. Aivan kuin he tietäisivät kaiken." Kardashian vastasi.

Kardashian ei suoraan kertonut, mistä asioista hän on turhautunut. Lähiaikoina on kuitenkin muun muassa liikkunut huhuja siitä, että Kardashian olisi palannut yhteen ex-miehensä Tristan Thompsonin kanssa, mutta tämä ei pidä paikkaansa.

- Khloé ja Tristan eivät ole palanneet yhteen, mutta he tulevat toimeen ja toimivat yhdessä, jotta True-tyttärellä olisi kaikki hyvin. Kardashian viihtyy hyvin sinkkuna eikä kaipaa Tristania takaisin suhteeseen, eräs pariskuntaa oleva lähde kertoi kuun alussa People-julkaisulle.

Lue myös: Khloé Kardashianin ja ex-miehen hellä hetki tallentui kameralle - välit ovat kunnossa

Lue myös: Khloé Kardashian viihtyy sinkkuna - ex-mies saattaa yrittää vietellä jatkossakin

Lähde: Daily Mail, E Online

Kilpailut

Uusimmat