Kuva: AOP

Huhu: Kim Kardashiania on pyydetty juontamaan suosikkiohjelmaa, mukana myös Kanye West?

31.08.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Lähteen mukaan ohjelmassa nähdään myös muita Kardashian-perheen jäseniä.

Jo vuosikymmeniä jättisuosiota Yhdysvalloissa nauttinut Saturday Night Live -viihdeohjelma tulee kenties saamaan vierailevan juontajan.

Supertähti Kim Kardashiania, 40, on nimittäin huhujen mukaan pyydetty ohjelman juontajapestiin ja hänen siskonsakin, kuten esimerkiksi Khloé Kardashian, 37, tai Kylie Jenner,  24, saattavat olla mukana. Myös Kardashianin ex-mies, räppäri Kanye West, 44, tulee olemaan samassa jaksossa musiikkivieras.

- Kimiä on pyydetty juontamaan Saturday Night Live -ohjelmaa ja keskustelut käyvät myös siitä, että West olisi jaksossa vieraana, lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle.

- Kim haluaa itse juontaa ja hänen siskonsa tulevat olemaan mukana esimerkiksi ensimmäisessä monologissa. Jos tämä ei tapahdu vielä uuden kauden ensimmäisessä jaksossa, tapahtuu se myöhemmin.

Hollywood Life yritti saada asiaan kommenttia Kardashianin työryhmältä, mutta vastausta ei ole vielä kuulunut.

Kardashian, koko nimeltään Kim Kardashian West, haki avioeroa Kanye Westistä viime helmikuussa. Kardashian aikoo pitää virallisessa nimessään jatkossakin ex-miehensä West-sukunimen. Syy tähän ovat pariskunnan lapset North, Saint, Chicago ja Psalm.

Lue myös: Kim Kardashian aikoo pitää ex-miehensä sukunimen - syy hyvin yksinkertainen

Lue myös: Kim Kardashian kertoo tärkeimmästä seikasta, jonka ex-mies Kanye West hänelle opetti

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat