Kuva: AOP

Mitä mieltä Kris Jenner on Kylie Jennerin raskaudesta? Lähde paljasti

01.09.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kylie Jenner ja Travis Scott odottavat useiden lähteiden mukaan toista lastaan.

Viime aikoina lukuisat mediat ovat uutisoineet siitä, että meikkimoguli Kylie Jenner, 24, odottaa toista lastaan räppäri Travis Scottin, 30, kanssa. Pariskunnalla on jo entuudestaan yksi lapsi, Stormi, joka syntyi vuonna 2018.

Jenner ja Scott ovat viime vuosina olleet on/off-suhteessa eikä vieläkään tiedetä, ovatko he palanneet yhteen. Erään lähteen mukaan ei, sillä Kylien äiti Kris Jenner, 65, toivoisi sitä.

- Krisillä meni hetki, ennen kuin hän innostui ajatuksesta Kylien toisesta lapsesta. Jenner nimittäin haluaa nähdä Kylien ja Travisin vakavassa suhteessa eikä vain ystävinä, jotka toimivat lasten äitinä ja isänä, lähde paljasti Hollywood Life -julkaisulle.

Tärkeintä Kris Jennerille kuitenkin on, että Kylie on onnellinen.

- Hän ei halua nähdä, että Kylieta sattuu. Se, ovatko Kylie ja Travis yhdessä, ei myöskään ole Krisin asia. Äiti vain haluaa, että hänen tyttärensä on onnellinen ja turvassa.

Ensimmäiset spekulaatiot Jennerin raskaudesta alkoivat, kun Caitlyn Jenner, 71, kertoi hiljattain tekemässään haastattelussa, että 19. lapsenlapsi on saapumassa maailmaan. 

- Minulla on 18 lastenlasta. Haluaisin kovasti 30. Sain kuitenkin hiljattain kuulla, että yksi on juuri tulossa, joten se tekee 19, hän totesi haastattelussa. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Kenen Kardashian-klaanin jäsenen kanssa työskentely on kaikista vaikeinta? Kris Jenner paljastaa

Lue myös: Mediat: Kylie Jenner odottaa toista lastaan

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat